Ραγίζει καρδιές η συνάντηση 21χρονη ομήρου της Χαμάς με την οικογένειά της – Είχε πυροβοληθεί στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ

Είναι η πρώτη όμηρος από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ που απελευθερώνεται

Must Read

Συγκλόνισαν τον κόσμο οι εικόνες από την επανένωση της 21χρονης Μάγια Ρεγκέβ η οποία πυροβολήθηκε από την Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και στη συνέχεια απήχθη και κρατήθηκε ως όμηρος με την οικογένειά της,

Η νεαρή ήταν η πρώτη όμηρος από το αιματοβαμμένο φεστιβάλ που αφέθηκε ελεύθερη. Ανέπνευσε αέρα ελευθερίας το περασμένο Σάββατο και αρχικά δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία της να περπατά με πατερίτσες.

https://twitter.com/ZechariahSharab/status/1728692861971874005?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1728692861971874005%7Ctwgr%5Ed29ccafcbd49142d2de5c6860901daa31de9dbb7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fisrail-dakrya-xaras-gia-tin-21xroni-magia-tin-proti-omiros-tou-festival-pou-apeleytherothike%2F3918020%2F

Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει την συνάντησή της με την οικογένεια της. Όπως φαίνεται επικρατεί διάχυτη συγκίνηση με ένα προς ένα τα μέλη της οικογένειας, η μητέρα, ο πατέρας και ο αδερφός της, να πέφτουν στην αγκαλιά της 21χρονης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Μάγια επέστρεψε σε έμας και περιμένουμε το ίδιο να συμβεί με τον Ιτάι» ανέφερε σε ανακοίνωση της η οικογένεια Ρεγκέβ. Ο Ιτάι είναι αδερφός της Μάγια, με τον οποίο βρισκόταν μαζί η 21χρονη στο φεστιβάλ. Η Χαμάς ανέφερε πως δεν ξέρει που βρίσκεται ο νεαρός.

Μετά τον πυροβολισμό της η νεαρή Μάγια είχε προλάβει να τηλεφωνήσει στον πατέρα της μέσα από το φεστιβάλ λέγοντας τι είχε συμβεί.

«Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακουγόταν να λέει.

Ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει «έρχομαι».

Η 21χρονη πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, λέγοντάς την ότι την αγαπά.

 

Δείτε επίσης:

Στα «χέρια» του Ισραήλ η λίστα των 11 ομήρων που θα απελευθερωθούν

Ελεύθερο το ισραηλινό δεξαμενόπλοιο στο οποίο είχε γίνει ρεσάλτο στα ανοιχτά της Υεμένης

Λωρίδα της Γάζας: Τελευταία ημέρα εκεχειρίας ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This