Στο Ισραήλ ο Ίλον Μασκ: «Να σταματήσει η προπαγάνδα υπέρ των δολοφονιών»

Must Read

Στο Ισραήλ ταξίδεψε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ίλον Μασκ προκειμένου να εκφράσει την στήριξή του στον ισραηλινό λαό, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος με τους μαχητές της Χαμάς.

Συνοδευόμενος από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Μασκ βρέθηκε σε ένα από τα κιμπούτζ που δέχτηκε επίθεση από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

 «Να σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες» ανέφερε ο Μασκ, ενώ σε σχόλιο του Νετανιάχου ότι η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί σε επιχειρηματίας είπε: «Δεν υπάρχει επιλογή». «Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω» σχολίασε για τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Στον απόηχο των καταγγελιών που τον κατηγορούν για αντισημιτισμό, ο Μασκ απάντησε ότι καταδικάζει  οτιδήποτε «προωθεί το μίσος και τη σύγκρουση», επαναλαμβάνοντας μάλιστα προηγούμενες δηλώσεις του πως η X δεν θα προωθεί ομιλίες μίσους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This