Αλβανία: Βίντεο που κόβουν την ανάσα από τις επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ στα χαλάσματα

Must Read

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τις επιχειρήσεις της ΕΜΑΚ ανάμεσα στα χαλάσματα στις περιοχές της Αλβανίας.

Καρέ-καρέ ο φακός καταγράφει την πρώτη ομάδα της ΕΜΑΚ να διασώζει μια γυναίκα. Οι άνδρες προκειμένου, να την απεγκλωβίσουν, άνοιξαν τρύπα πάνω σε μια τσιμεντένια πλάκα. Η γυναίκα κουνούσε τα δάχτυλά της, ενώ ο σύζυγος της εντοπίστηκε νεκρός.

Δείτε επίσης: Ανασύρουν συνεχώς νεκρούς στην Αλβανία: 30 τα θύματα, χιλιάδες οι άστεγοι – «Εχθρός» και ο καιρός

Δείτε το απόσπασμα:


Ο τηλεοπτικός φακός του Open κατέγραψε μια τραγική στιγμή, την ώρα που κλιμάκιο της ΕΜΑΚ έχει βρει το ρολόι ενός θύματος και το δίνει σε συγγενή για την αναγνώρισή του.

Οι Έλληνες διασώστες ακούγονται στο βίντεο να λένε: «Συλλυπητήρια, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο»…

Δείτε το βίντεο του OPEN:

«Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου» ακούγεται να λέει με βαριά ανάσα ένας κάτοικος κάτω από τα συντρίμμια, ο οποίος περιμένει να απεγκλωβιστεί από τους άνδρες της ΕΜΑΚ. Με λεπτούς χειρισμούς τα σωστικά σώματα προσπαθούν να ανοίξουν μια τρύπα, ώστε να απεγκλωβιστεί με προσοχή ο άνδρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This