Νέα εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου με την ελληνική σημαία σε γραβάτα – Κάποιοι μιλούν για «μήνυμα»

Must Read

Για τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα ο Βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να φοράει γραβάτα με την ελληνική σημαία, με τα media να παίρνουν «φωτιά» με φόντο το διπλωματικό επεισόδιο ΜητσοτάκηΣούνακ.

Κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής για το Κλίμα που διεξάγεται στο Ντουμπάι, ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε το «παρών» τονίζοντας το ελληνικό στοιχείο, καθώς επέλεξε να φορέσει γραβάτα με ελληνικές σημαίες.

Μάλιστα, στην Διάσκεψη συναντήθηκε με τον Ρίσι Σούνακ και τα φλας άστραψαν, την ώρα που πολλοί θεώρησαν την συγκεκριμένη εμφάνιση ως «μήνυμα» προς τον Βρετανό πρωθυπουργό, ο οποίος ακύρωσε τελευταία στιγμή την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Μητσοτάκη επειδή έκανε δηλώσεις για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, με τον ίδιο να επιμένει, κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνίας.

Η αλήθεια είναι πώς η χώρα μας πάντα ήλπιζε ότι ο φιλέλληνας Κάρολος , ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει ότι στο αίμα του κυκλοφορεί ελληνικό αίμα, θα υποστήριζε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα που παρακρατούνται στο Βρετανικό Μουσείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια ανοιχτή δήλωση ή κίνηση από μέρους του.

Δείτε επίσης:

«Άφησα πίσω μου αυτό το συμβάν», είπε ο Μητσοτάκης για το «άκυρο» του Σούνακ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This