Νέα αναβολή στη δίκη του Μπελέρη για την ορκωμοσία του

Για πολλοστή φορά ζήτησε ειδική άδεια για να ορκιστεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντά του

Must Read

Αναβάλλεται για τις 11 Δεκεμβρίου η δίκη για το αίτημα χορήγησης άδειας του προφυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, με την αλβανική δικαιοσύνη να μην αποφασίζει ούτε σήμερα αν θα του δοθεί άδεια ορκωμοσίας ή όχι.

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα, η δίκη του Φρέντι Μπελέρη αναβλήθηκε για ακόμη μία φορά και θα διεξαχθεί στις 11 Δεκεμβρίου. «Είναι μοναδική περίπτωση αυτό που συμβαίνει στην Χειμάρρα» τόνισε ο Μπελέρης, μιλώντας στην έδρα του δικαστηρίου. «Είναι αδύνατον ο πρώην δήμαρχος να ασκεί ακόμη τα καθηκοντά του. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει και πρέπει μα λάβει τέλος. Πρέπει να επιλυθεί αυτή η κατάσταση», σημείωσε. Η δίκη θα συνεχιστεί στα Τίρανα στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ το «παρών» έδωσε σήμερα στην διαδικασία και ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης. Σημειώνεται ότι οι δικαστές ήταν οι ίδιοι που συνθέτουν την έδρα στην εκδίκαση της βασικής υπόθεσης Μπελέρη – Κοκαβέση περί «Ενεργητικής διαφθοράς σε εκλογές». Ο εκλεγμένος δήμαρχος παραμένει εδώ και επτά μήνες προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα εξαγοράς ψήφων μαζί με τον στενό του συνεργάτη Παντελή Κοκαβέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This