Ρουμανία: Αντιμέτωπη με επιδημία ιλαράς

Τρέχει να προλάβει να πάρει μέτρα η κυβέρνηση

Must Read

Μετά την Βρετανία, η επιδημία ιλαράς εξαπλώνεται και στην Ρουμανία!

Μία εξόχως σοβαρή και έκτακτη κατάσταση που απειλεί την υγεία των παιδιών και των ενηλίκων… Τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατακόυφα και έχουν προκαλέσει σημαντική αύξηση νοσηλειών. Οι περισσότεροι ασθενείς μάλιστα είναι ανεμβολίαστα παιδιά και αυτό είναι το αξιοσημείωτο.

Η ιλαρά είναι εξαιρετικά μεταδοτική ιογενής νόσος που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, όπως εγκεφαλίτιδα, πνευμονία ακόμη και θάνατο. Το εμβόλιο ωστόσο είναι δοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στην Ρουμανία μπορούν να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των αντιεμβολιαστικών εκστρατειών. Η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα όπως ο άμεσος εμβολιασμός παιδιών ηλικίας 9-11 μηνών αλλά και η διεξαγωγή ενημερωτικής εκστρατείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This