Ακύρωσε την ομιλία στην αμερικανική γερουσία ο Ζελένσκι – Φοβήθηκε το «Όχι» σε νέα οικονομική βοήθεια

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για νίκη του Βλαντίμιρ Πούτιν στο πολεμικό πεδίο

Must Read

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε την Τετάρτη ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενισχύοντας την φημολογία πως οι Ηνωμένες Πολιτείες αποσύρουν σταδιακά την στήριξή τους στο Κίεβο. Ακύρωσε την τελευταία στιγμή την ομιλία του μέσω βιντεοδιάσκεψης στην αμερικανική Γερουσία, όπου επρόκειτο να ζητήσει την αποδέσμευση κονδυλίου 61 δισ. δολαρίων για την ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης της Ουκρανίας.

Ο ηγέτης των Δημοκρατικών στην Γερουσία, Τσακ Σουμέρ, ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους πως «ο Ζελένσκι δεν μπορεί να έρθει στην ενημέρωσή μας στις 15:00, κάτι συνέβη την τελευταία στιγμή».

Τα σύννεφα στην σχέση της Δύσης με τον Ζελένσκι έχουν γίνει ορατά τις τελευταίες εβδομάδες την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για νίκη του Βλαντίμιρ Πούτιν στο πολεμικό πεδίο και απαξίωση του Ουκρανού προέδρου ακόμη και από στενούς του συνεργάτες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This