Γειτόνισσα εισέβαλε στο σπίτι του Τσάρλι Σιν και τού όρμησε για να τον στραγγαλίσει!

Must Read

Στιγμές αγωνίας μέσα στο ίδιο του το σπίτι βίωσε προχθές Τετάρτη ο Τσάρλι Σιν, όταν μια γειτόνισσά του τού επιτέθηκε και προσπάθησε να τον στραγγαλίσει.

Ο δημοφιλής 58χρονος ηθοποιός, γνωστός, μεταξύ άλλων, από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ιδιαίτερα επιτυχημένη κωμική σειρά «Two and a Half Men», βρέθηκε αναπάντεχα αντιμέτωπος με την 47χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο Τσάρλι Σιν φέρεται να άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα και όταν άνοιξε, η γυναίκα τού όρμησε. Ο ηθοποιός κατάφερε να καλέσει το 911 (το αμερικανικό «100») και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και νοσοκόμοι. Η δράστιδα συνελήφθη, κατηγορούμενη για επίθεση με φονικό όπλο και διάρρηξη, καθώς, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, «προσπάθησε να στραγγαλίσει τον αστέρα του Χόλιγουντ και του έσκισε το πουκάμισο, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους».

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Τσάρλι Σιν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη συγκεκριμένη γειτόνισσά του. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ, ο ηθοποιός είπε στην αστυνομία, είχε την προηγουμένη της επίθεσης είχε πετάξει σκουπίδια μπροστά στην πόρτα του, ενώ πρόσφατα έριξε ένα «κολλώδες υγρό» στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δυο τους είχαν μιλήσει μετά το περιστατικό και συμφώνησαν να «θάψουν το τσεκούρι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This