Πέθανε ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός Τομ Γουίλκινσον – Σε ηλικία 75 ετών

Είχε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ

Must Read

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών, άφησε ο ηθοποίος Τομ Γουίλκινσον, ο οποίος είχε κερδίσει βραβείο Bafta για το The Full Monty το 1997, ταινία που γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το BBC, ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο στο σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας στο πλευρό του την επί 35 χρόνια σύζυγό του, εξίσου ηθοποιό, Νταϊάνα Χάρντκαστλ.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του.

Ο Τομ Γουίλκινσον ήταν Άγγλος ηθοποιός και γεννήθηκε στο Λιντς στις 5 Φεβρουαρίου 1948. Είχε βρεθεί δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, για τους ρόλους του στις ταινίες Μυστικά της κρεβατοκάμαρας (2001) και Μάικλ Κλέιτον (2007).

To 1997 κέρδισε το Βραβείο BAFTA Β’ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία The Full Monty (Άντρες με τα όλα τους) το 1997. Το 2009 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Primetime Emmy Award B’ Ανδρικού Rόλου για Μίνι Σειρά ή Ταινία για τον ρόλο του ως Βενιαμίν Φρανκλίνος στο John Adams.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This