Συνελήφθησαν γιατί σχεδίαζαν να θυσιάσουν το 5χρονο παιδί τους που θεωρούσαν δαιμονισμένο

Σκόπευαν να σκοτώσουν τον γιο τους στην έρημο Σαχάρα

Must Read

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που σχεδίαζαν δύο γονείς για το 5χρονο παιδί τους. Ένα ζευγάρι Γάλλων ήθελε να «θυσιάσει»(!) το αγοράκι του κάπου στην Σαχάρα επειδή πίστευε πως είναι «δαιμονισμένο». Ωστόσο, οι δυο τους συνελήφθησαν στην Ισπανία και αναμένεται η έκδοσή τους στην Γαλλία.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι γονείς, καθηγητές Μουσικής από την νοτιοδυτική Γαλλία, συνελήφθησαν στην πόλη Αλγεσίρας της νότιας Ισπανίας προτού επιβιβαστούν στο φεριμπότ για την Ταγγέρη του Μαρόκου.

Σύμφωνα με την ισπανική Αστυνομία, έχουν «ψυχιατρικά προβλήματα» και σε βάρος τους είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για απαγωγή ανηλίκου. Σκόπευαν να σκοτώσουν τον 5χρονο γιο τους στην έρημο Σαχάρα.

Πατέρας και μητέρα, 39 και 30 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπορντόἠταν «πλήρως ενταγμένοι» στην κοινότητα και είχαν ιδρύσει ένα ωδείο με περισσότερους από 250 μαθητές.

Η οικογένεια έφυγε από το Καρκάν στις 16 Δεκεμβρίου με όχημα 4×4 που αγόρασε αφού υπενοικίασε το διαμέρισμα όπου έμενε. Οι Αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση όταν έλαβαν τηλεφώνημα από ένα «ενδιαφερόμενο πρόσωπο», που δήλωσε ότι ανησυχεί για τον 5χρονο γιο ενός ζεύγους φίλων του.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι γονείς να ανήκουν σε κάποια αίρεση, όμως «ακόμη είναι πολύ νωρίς» για να το πουν με βεβαιότητα.

Ο δήμαρχος του Καρκάν ανέφερε ότι κατά την διάρκεια θύελλας, ο πατέρας βρέθηκε «γυμνός στο δάσος και μιλούσε ασυνάρτητα». Εισήχθη για παρακολούθηση σε ψυχιατρική κλινική. Πρόσθεσε, ωστόσο, οι δύο συλληφθέντες «είχαν συμπεριφορά καλών γονιών, τρυφερών, πολύ προσεκτικών» απέναντι στο παιδί τους, που δεν πήγαινε ακόμη στο σχολείο.

Το ζευγάρι παραμένει υπό κράτηση στην Αλγεσίρας και ο γιος τους έχει οδηγηθεί σε κέντρο διαμονής ανηλίκων. Η διαδικασία έκδοσής τους είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This