«Ντροπή! Εγκληματία πολέμου!» – Τα… άκουσε για τα καλά έξω από το σπίτι του ο Μπλίνκεν!

Διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στην «έδρα»  του Αμερικανού ΥΠΕΞ στη Βιρτζίνια

Must Read

Μια χούφτα διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά από το σπίτι του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στη Βιρτζίνια, διαμαρτυρόμενοι για την αμερικανική πολιτική στη Γάζα.

Η ομάδα ακτιβιστών υπέρ της Παλαιστίνης, φώναζε «ντροπή σου» και έριξε ψεύτικο αίμα (κόκκινη μπογιά) στους δρόμους και πάνω από το αυτοκίνητο του Μπλίνκεν καθώς εκείνος έφευγε από το σπίτι του στην κοινότητα McLean.

Οι διαδηλωτές φώναζαν επίσης «σταματήστε τους θανάτους στη Γάζα» και αποκαλούσαν τον Μπλίνκεν «εγκληματία πολέμου».

Τα τουρκικά ΜΜΕ πρόβαλλαν δεόντως το θέμα…

Οι ΗΠΑ είναι μια από τις λίγες χώρες που αντιτίθενται στην κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και γι’ αυτό αντιμετωπίζουν αυξημένες διεθνείς πιέσεις, με εκατομμύρια ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους στις παγκόσμιες πρωτεύουσες, ζητώντας τον τερματισμό των εχθροπραξιών.

Τουλάχιστον 22.438 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου και άλλοι 57.614 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές της Γάζας, ενώ σχεδόν 1.200 Ισραηλινοί πιστεύεται ότι σκοτώθηκαν στην επίθεση της Χαμάς.

Η επίθεση άφησε τη Γάζα γεμάτη ερείπια, με το 60% της υποδομής του θύλακα να έχει διαλυθεί ή καταστραφεί και σχεδόν 2 εκατομμύρια κάτοικοι να εκτοπίστηκαν εν μέσω έντονων ελλείψεων σε τρόφιμα, καθαρό νερό και φάρμακα.

*φωτογραφία: video capture

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This