Έκκληση του επικεφαλής της Χαμάς στον Μπλίνκεν να ενεργήσει για τον τερματισμό του πολέμου

«Να κατανοήσει τον βαθμό των λαθών που έκαναν οι ΗΠΑ με την τυφλή στήριξή τους στο Ισραήλ»

Must Read

Περιοδεία στην Μέση Ανατολή θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Ο Άντονι Μπλίνκεν μεταβαίνει στην περιοχή για επαφές με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για την επίλυση της κρίσης στην Λωρίδα της Γάζας. Εν τω μεταξύ, ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς ζήτησε από τον Αμερικανό αξιωματούχο να ενεργήσει προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος.

«Ελπίζουμε […] ότι αυτήν την φορά θα επικεντρωθεί στον τερματισμό της επίθεσης, με σκοπό το τέλος της κατοχής ολόκληρης της παλαιστινιακής γης» ανέφερε ο Ισμαήλ Χανίγια σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή του.

«Ελπίζουμε ότι ο κ. Μπλίνκεν μπόρεσε να πάρει τα μαθήματα των τελευταίων τριών μηνών και να κατανοήσει τον βαθμό των λαθών που έκαναν οι Ηνωμένες Πολιτείες με την τυφλή στήριξή τους στο Ισραήλ» πρόσθεσε.

«Το αίμα που χύθηκε στις σφαγές και οι φρικτές καταστροφές δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ασφάλεια και σταθερότητα έως ότου ο παλαιστινιακός λαός αποκτήσει την ελευθερία του και το ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος του με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ» κατέληξε ο Χανίγια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This