O Τραμπ το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές

Ο πρώην πρόεδρος συγκεντρώνει το 49% των ψηφοφόρων του κόμματος

Must Read

Δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos αναδεικνύει το ευρύ προβάδισμα του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Μόλις 5 ημέρες προτού ξεκινήσει η διαδικασία ανά Πολιτεία, ο πρώην πρόεδρος συγκεντρώνει το 49%, η πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνα, Νίκι Χέιλι, παίρνει ποσοστό 12% και ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, 11%.

Ο επιχειρηματίας Βίβεκ Ραμασουάμι έχει την στήριξη του 4% των Ρεπουμπλικάνων ενώ κανείς άλλος υποψήφιος δεν λαμβάνει ποσοστό άνω του 2%. Ποσοστό 18% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν γνωρίζει ποιον θα επιλέξει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δημοσκόπηση διεξήχθη σε ολόκληρη την χώρα. Ωστόσο, ενδέχεται να μην καταγράφει ποιος θα επικρατήσει στις προκριματικές κάλπες την προσεχή Δευτέρα στην Άιοβα, την πρώτη Πολιτεία όπου θα αποφασίσουν για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις των Reuters/Ipsos, τον περασμένο Αύγουστο έδειχναν τον Τραμπ να απολαμβάνει την στήριξη περίπου του 50% των Ρεπουμπλικάνων. Στο μεσοδιάστημα οι αντίπαλοί του δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ψηφοφόρους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This