Tι συμβαίνει στην Πόλη; Δύο Ελληνίδες νεκρές και μια στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα 24ωρα

Τα τρία περιστατικά που έχουν προκαλέσει ανησυχία

Must Read

Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει τα τρία περιστατικά στην Κωνσταντινούπολη όπου μέσα σε λίγα 24ωρα, δύο Ελληνίδες έδωσαν τέλος στη ζωή τους και μια τρίτη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα σε διαμέρισμα όπου μόλις είχε νοικιάσει με τον σύντροφό της.

Βουτιά θανάτου από τη γέφυρα

Πριν από μια εβδομάδα, τα τουρκικά ΜΜΕ έγραψαν για μια νεαρή Ελληνίδα που έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στο κενό. Η γυναίκα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει ρίχνοντας το αυτοκίνητό της από τη γέφυρα. Η ίδια ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο το όχημα έπεσε στα κιγκλιδώματα της γέφυρας. Τότε, κατέβηκε από το αμάξι και πήδηξε στον Βόσπορο. Ώρες μετά, η σορός της βρέθηκε στην Μπεσίκτας.

Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για αυτοχειρία που είχε προσχεδιαστεί καθώς η ίδια προτού μπει στο όχημά της, είχε αφήσει τα κατοικίδια της σε φιλικό της πρόσωπο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για ερωτική απογοήτευση που οδήγησε τη γυναίκα σε αυτή την πράξη.

Αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της

Μόλις λίγες ημέρες αργότερα, έγινε γνωστό ότι μια 31χρονη Ελληνίδα βρέθηκε αναίσθητη δίπλα σε νεκρό Νορβηγό στην κρεβατοκάμαρα διαμερίσματος που είχαν νοικιάσει στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τη «Hurriyet» ο 52χρονος Εγκιλ Σκάρμπο και η 31χρονη Ευαγγελία Βρακάνη είχαν νοικιάσει δωμάτιο σε κτίριο στον Γαλατά της Κωνσταντινούπολης

Το μεσημέρι της Κυριακής ο θυρωρός αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Οι δυο τους μπήκαν στο διαμέρισμα με εφεδρικό κλειδί και στην κρεβατοκάμαρα βρήκε τον Νορβηγό νεκρό, ενώ η Ελληνίδα παρότι ήταν αναίσθητη, είχε σφυγμό.

Η Βρακάνη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο στην Ψαμάθεια, όπου έλαβε θεραπεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Το άψυχο σώμα του Σκάρμπο μεταφέρθηκε με νεκροφόρα στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο στο Μπαχτσελιεβλέρ, όπου οι ιατροδικαστές θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι αστυνομικοί δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν από τι πέθανε ο Νορβηγός και τι έκανε την Ελληνίδα να χάσει τις αισθήσεις της. Ανέφεραν ωστόσο ότι θεωρούν το περιστατικό ύποπτο, με τη «Hurriyet» να κάνει λόγο για «μυστήριο».

Έπεσε από την οροφή εμπορικού

Το τρίτο περιστατικό αφορά την 54χρονη Ελληνίδα Ελένη Μπουλούντα η οποία έπεσε στο κενό από την οροφή εμπορικού κέντρου. Περαστικοί μόλις είδαν την γυναίκα στο έδαφος ενημέρωσαν για το τρομακτικό περιστατικό την αστυνομία και κάλεσαν έντρομοι και σε κατάσταση πανικού το ασθενοφόρο, ωστόσο, ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Το περιστατικό ερευνά η τουρκική αστυνομία σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This