Άλεκ Μπάλντουιν: Ξανά στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»

Κατηγορείται εκ νέου για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Must Read

Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον Άλεκ Μπάλντουιν, καθώς τού ασκήθηκε νέα δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», στο Νέο Μεξικό.

Όταν τον περασμένο Απρίλιο οι σε βάρος του κατηγορίες είχαν αποσυρθεί, ο Αμερικανός ηθοποιός θεώρησε ότι «ξεμπέρδεψε». Ωστόσο, οι εισαγγελικές Αρχές τον είχαν προειδοποιήσει ότι αυτό δεν ισοδυναμούσε με αθώωσή του και πως ήταν πιθανό να του βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας  και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη της ταινίας Τζόελ Σόουζα από την ίδια σφαίρα, στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Η νέα δίωξη σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν προέκυψε μετά από ανεξάρτητη έρευνα ειδικών, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 65χρονος ηθοποιός πάτησε την σκανδάλη του ρεβόλβερ που χρησιμοποιούσε στην πρόβα, πυροβολώντας -άθελά του- τη Χάτσινς. Στο ίδιο συμπέρασμα είχε καταλήξει και η έρευνα του FBI. Ο ηθοποιός και παραγωγός της μοιραίας ταινίας δηλώνει αθώος και επιμένει όχι μόνο ότι τον είχαν διαβεβαιώσει πως το όπλο έφερε άσφαιρα, αλλά και πως δεν πάτησε τη σκανδάλη.

Εάν ο Μπάλντουιν κριθεί τελικά ένοχος, κινδυνεύει να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών, ενώ, για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται και η υπεύθυνη για τα όπλα της ταινίας, Χάνα Γκουτιέρες-Ριντ, αφού εκείνη ήταν που έβαλε στο όπλο την αληθινή σφαίρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This