Griselda Blanco: Ο βίος και η πολιτεία της διαβόητης νονάς που υποδύεται η Βεργκάρα στη νέα σειρά του Netflix

Must Read

Αχόρταγη για σεξ ήταν στη φυλακή η Γκριζέλντα Μπλάνκο, όπως υποστηρίζει ο εραστής της, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η «νονά» της κοκαΐνης, που ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που φοβήθηκε στη ζωή του ο Πάμπλο Εσκομπάρ, ήταν bisexual και τόσο ζηλιάρα, που έβαλε να τον σκοτώσουν όταν την απάτησε.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της σειράς «Griselda» στο Netflix, με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Βεργκάρα, για τον βίο και την πολιτεία της Γκριζέλντα Μπλάνκο, ο Τσαρλς Κόσμπι παραχώρησε συνέντευξη στη «Sun» με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Hustling With The Godmother» για τη σχέση του με την Μπλάνκο.

Υποστήριξε ότι, αν και γνώριζε την Μπλάνκο απ’ όταν ήταν έμπορος ναρκωτικών, τα έφτιαξε μαζί της το 1991, όταν της έστειλε γράμμα στη φυλακή των ΗΠΑ, όπου κρατούνταν. Την πρώτη φορά που τη συνάντησε στη φυλακή, η Μπλάνκο ήταν ντυμένη με φόρεμα γνωστού σχεδιαστή, ψηλοτάκουνα και φορούσε το αγαπημένο της άρωμα Paloma Picasso. Αργότερα, ένας δεσμοφύλακας, τον οποίο είχε εξαγοράσει η Μπλάνκο, τον οδήγησε σε άλλο δωμάτιο, όπου η 40χρονη τότε «νονά» του Μαΐάμι τον περίμενε γυμνή.

«Κάναμε σεξ για 20-30 λεπτά, μας κόστισε 1.300 ευρώ, πλήρωσε η Γκριζέλντα» είπε ο Κόσμπι. Αποκάλυψε ότι μέχρι το 1997 έκαναν σεξ τουλάχιστον 300 φορές στη φυλακή και συχνά του έκανε πανάκριβα δώρα, όπως ρολόι Rolex αξίας 18.000 ευρώ και αυτοκίνητο Mercedes αξίας 51.000 ευρώ.

Υποστηρίζει ότι στις συναντήσεις τους η Μπλάνκο τού εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν bisexual, περιγράφοντας τα όργια με ναρκωτικά που έκανε στη βίλα της στο Μαϊάμι όταν ήταν ελεύθερη. Φέρεται δε ότι του είπε πως έκανε τον πρώτο της φόνο στην Κολομβία στα 11 της, όταν σκότωσε έναν 11χρονο που είχε απαγάγει, διότι η οικογένειά του αρνήθηκε να πληρώσει λύτρα.

Λίγο προτού χωρίσουν, η Μπλάνκο έμαθε ότι ο Κόσμπι έβγαινε με μια ξανθιά με το όνομα «Αμπερ» και πλήρωσε δολοφόνο για να τον σκοτώσει. Τον πυροβόλησε στο στήθος ενώ βρισκόταν σταματημένος με το αυτοκίνητό του σε φανάρι, αλλά σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε. Οταν πήγε στη φυλακή η Μπλάνκο, όχι μόνο δεν αρνήθηκε την εμπλοκή της, αλλά του ζήτησε και τον λόγο που την απατούσε, λέγοντάς του ότι έχει δει φωτογραφίες. Ακολούθησε άγριος καβγάς και το τέλος της σχέσης τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This