Ο Ερντογάν… κάνει ευρωβουλευτή μέσω Γερμανίας τον πρώην ποδοσφαιριστή και γκρίζο λύκο, Οζίλ!

Προκλήσεων συνέχεια

Must Read

Κι όμως! Δείτε τι πλάνα έχει κατά νου ο πανούργος Ταγίπ Ερντογάν που… είπε να παίξει για τα καλά μπάλα.

Ο σουλτάνος προσπαθεί να πείσει τον διάσημο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, Μεσούτ Οζίλ, που είναι Τουρκογερμανός, ώστε να κατέβει υποψήφιος με το νέο κόμμα που ετοιμάζεται να κατέβει στις γερμανικές Ευρωεκλογές και θα είναι μαντέψτε… Υπό τον απόλυτο έλεγχο του Ερντογάν.

Πιο συγκεκριμένα, τον Οζίλ, που έπαιξε στην εθνική Γερμανίας, βολιδοσκοπεί το «παρακλάδι» του κόμματος Ερντογάν, το DAVA, προκειμένου να βοηθήσει αρχικά στην ίδρυση, την θεμελίωσή στον χώρο και έπειτα την εξάπλωσή του… O Oζίλ κάτι σαν όχι δεξί αλλά μακρύ χέρι Ερντογάν!

Διότι, προκειμένου το κόμμα να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα πρέπει έως τις 18/3 να έχει υποβάλει στην Ομοσπονδιακή Εφορευτική Επιτροπή 4.000 υπογραφές.

Και ο καθρέπτης Οζίλ μπαίνει μπροστά ως ισχυρό δέλεαρ της όλης καμπάνιας και εκστρατείας, με αντίτιμο την προώθησή του για μία θέση στην Ευρωβουλή!

Από τα σορτσάκια, ο 35χρονος Οζίλ, με θητεία σε Ρεάλ, Άρσεναλ και Φενέρμπαχτσε, δεν αποκλείεται να βρεθεί με τα κοστούμια, αλλά αντί για ντρίμπλες, γκολ και ποδοσφαιρικό λόγο, θα πρέπει να βγάλει ξαφνικά πολιτικό εκτόπισμα.

Σύμφωνα δε με την BILD, ο επικεφαλής του DAVA, Φατίχ Ζινγκάλ, δήλωσε σίγουρος για την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Και δυο λόγια για τον Οζίλ. Γεννήθηκε στην Γερμανία από Τούρκους γονείς και στα 18 έλαβε την γερμανική υπηκοότητα, ώστε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην εθνική των «πάντσερ», την «νασιονάλμανσαφτ». Έπαιξε συνολικά σε 92 αγώνες με τους Γερμανούς, με τους οποίους το 2014 στην Βραζιλία αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής. Ώσπου, το 2018 αποχώρησε από την εθνική ομάδα, έπειτα από τον ντόρο, τον σάλο και κατά συνέπεια το σκάνδαλο που προκάλεσε η ανάρτηση φωτογραφιών του από τον γάμο του, παρουσία Ερντογάν!

Ο Οζίλ είναι δηλωμένος υποστηρικτής των «Γκρίζων Λύκων» και φέρει αντίστοιχο τατουάζ. Όταν αποχώρησε από την εθνική Γερμανίας εν μία νυχτί, κατηγόρησε την γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία επέκρινε την συμπεριφορά του, για ρατσισμό και μισαλλοδοξία. Ναι, οι Γερμανοί τον κατηγόρησαν για όλα αυτά…

Από μεριάς του, ο Ερντογάν είχε υποστηρίξει τον παίκτη: «Του φιλώ τα μάτια. Στηρίζω τον Μεσούτ Οζίλ για τις δηλώσεις του».

Δείτε παλιότερα σχετικά βίντεο για την σχέση των δύο

Πηγή φωτό: Youtube

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This