Επιβεβαιώθηκε η συνέντευξη-«βόμβα» του Πούτιν σε Αμερικάνο δημοσιογράφο

Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου

Must Read

Επιβεβαιώνεται η πληροφορία για επικείμενη συνέντευξη-«βόμβα» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στον διάσημο Αμερικάνο δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, η οποία αναμένεται να αναρτηθεί στο Twitter από τον Ίλον Μασκ.

Την συνέντευξη επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος ανέφερε ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί και από τον λογαριασμό του στις 18:00 ώρα Ουάσιγκτον και 2:00 ώρα Μόσχας.

Όπως σημειώνει ο Πεσκόφ, ο Πούτιν θα μιλήσει στον δημοσιογράφο «επειδή η προσέγγισή του διαφέρει από τη μονόπλευρη ενημέρωση πολλών παραδοσιακών δυτικών μέσων ενημέρωσης». Σύμφωνα με τον ίδιο, «όταν πρόκειται για τις χώρες της Δύσης, τα μεγάλα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, τα τηλεοπτικά κανάλια (και) οι μεγάλες εφημερίδες δεν είναι σε θέση να καυχηθούν ότι προσπαθούν έστω να φαίνονται αμερόληπτα όσον αφορά την κάλυψη. Όλα αυτά είναι μέσα ενημέρωσης που υιοθετούν εξαιρετικά μονόπλευρη θέση. Φυσικά, δεν υπάρχει επιθυμία να επικοινωνήσουμε με τέτοια μέσα ενημέρωσης, δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα και είναι απίθανο να είναι χρήσιμο».

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο Τάκερ Κάρλσον σημειώνει μεταξύ άλλων ότι καθήκον δημοσιογράφων είναι να παραθέτουν όλα τα γεγονότα και να ενημερώνουν τους πολίτες.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δραματικό το γεγονός ότι η αμερικανική κοινωνία και η διεθνής κοινή γνώμη μιλούν για την σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα ενός δημοσιογράφου, την ώρα που εκείνος υποκαθιστά το έργο των αρμόδιων πολιτικών και διπλωματών, οι οποίοι θα έπρεπε να συνδιαλέγονται με γνώμονα την διατήρηση της ειρήνης και των παγκόσμιων ισορροπιών.

Δείτε επίσης:

Η ανακοίνωση του Αμερικανού δημοσιογράφου Τάκερ Κάρλσον πριν από την συνέντευξη στον Πούτιν

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This