Γκάφα ολκής από τον Μπάιντεν: Προσφώνησε τον Αλ Σίσι πρόεδρο του Μεξικού

Εκτός ελέγχου για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν φροντίζει σε κάθε εμφάνισή του πλέον να μας χαρίσει στιγμές γέλιου, αφού πλέον είναι περισσότερο από ξεκάθαρο, πως θα έπρεπε να λαμβάνει φροντίδα! Συνεχώς μπερδεύει τα λόγια του, λέει ασυναρτησίες ή απλώς «χάνεται» μέσα στην ίδια την ομιλία του.

Αυτήν την φορά, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Αμερικανό πρόεδρο, αφού κατά την ομιλία του, χαρακτήρισε πρόεδρο του Μεξικού τον…Αιγύπτιο ηγέτη Αλ Σίσι, προκαλώντας πανδαιμόνιο.

Πιο αναλυτικά, κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο της Γάζας κατά τη βραδινή συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, μπέρδεψε τους προέδρους του Μεξικού και της Αιγύπτου. «Νομίζω ότι όπως γνωρίζετε αρχικά, ο πρόεδρος του Μεξικού, Σίσι, δεν ήθελε να ανοίξει την πύλη για να επιτρέψει την είσοδο ανθρωπιστικού υλικού. Μίλησα μαζί του. Τον έπεισα», τόνισε, με τους πολίτες των ΗΠΑ -και όχι μόνο- να αναρωτιούνται αν η ασφάλειά τους, βρίσκεται πράγματι στα χέρια του.

Φυσικά αυτό δεν έχει απολύτως καμία σημασία για ορισμένους, που εξακολουθούν να σπρώχνουν τον Μπάιντεν για νέα θητεία…

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This