Σοκ στην Ισπανία: Ανήλικα αγοράκια σκότωσαν τη θετή μητέρα τους και έστησαν απαγωγή

Βρέθηκε φιμωμένη, δεμένη με χειροπέδες και γυμνή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της

Must Read

«Παγωμένη» παρακολουθεί η κοινωνία της Ισπανίας το πρωτοφανές έγκλημα με δράστες δύο ανήλικα αγοράκια, ηλικίας 13 και 15 ετών, που σκότωσαν τη θετή μητέρα τους και επιχείρησαν να καλύψουν τις πράξεις τους.

Η 48χρονη Σίλβια Λόπεζ εντοπίστηκε από τις αρχές νεκρή μέσα στο πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, στην Καντάμπρια. Ήταν φιμωμένη, δεμένη με χειροπέδες, γυμνή και έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 15χρονος θετός γιος της μαχαίρωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια τα δύο αγόρια μετέφεραν το πτώμα και έστησαν σκηνικό απαγωγής, με τους αστυνομικούς να τους εντοπίζουν τελικά σε πάρκο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δύο αγόρια προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Η δήμαρχος του Castro Urdiales, Susan Herran, δήλωσε ότι τα δύο αγόρια δεν ήταν βίαια και ότι είχαν «εξαιρετικές» ακαδημαϊκές επιδόσεις στο σχολείο, ωστόσο, άλλοι ανέφεραν ότι οι νεαροί είχαν εμπλακεί σε προηγούμενα επεισόδια στην περιοχή.

Οι ανακριτές προσπαθούν να προσδιορίσουν το κίνητρο της δολοφονίας, το οποίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο.

Ο μικρότερος γιος, μόλις 13 ετών, δεν θα κατηγορηθεί καθώς σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία είναι κάτω από την ηλικία ποινικής ευθύνης. Αντίθετα, έχει παραπεμφθεί σε κέντρο προστασίας ανηλίκων. Ο μεγαλύτερος γιος, 15 ετών, κρατείται σε φυλακές ανηλίκων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This