Σφοδρές αντιδράσεις στην Βρετανία: Υπέρ Ομοιοπαθητικής και Βοτανοθεραπείας ο γιατρός του βασιλιά Καρόλου

Του επιρρίπτουν τα προβλήματα υγείας του μονάρχη

Must Read

Μείζον και εθνικό θέμα είναι για τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου η υγεία του Καρόλου. Μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης πάσχει από καρκίνο, επικρατεί φρενίτιδα στην χώρα με το ζήτημα να παραμένει πρώτο στην επικαιρότητα. Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει, επίσης, ο Μάικλ Ντίξον, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του παλατιού, με τις εναλλακτικές θεραπείες που προτείνει.

Ο 71χρονος γιατρός είναι υπέρμαχος της Ομοιοπαθητικής και της Βοτανοθεραπείας, όπως και ο βασιλιάς, και για αυτόν τον λόγο τον διόρισε στην θέση αυτή.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ντίξον είναι στενός σύμβουλος του Καρόλου επί 22 χρόνια και πολλοί Βρετανοί τού επιρρίπτουν τα προβλήματα υγείας του μονάρχη. Εξάλλου, ο γιατρός είχε στηρίξει την εισαγωγή θεραπειών όπως η αρωματοθεραπεία και η ρεφλεξολογία στο NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας).

Από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξεδόθη δήλωση: «Ο Δρ Ντίξον δεν πιστεύει ότι η ομοιοπαθητική μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο. Η θέση του είναι ότι οι συμπληρωματικές θεραπείες μπορούν να συμβαδίσουν με τις συμβατικές θεραπείες υπό την προϋπόθεση ότι είναι ασφαλείς, κατάλληλες και βασισμένες σε στοιχεία».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This