Πούτιν: Δεν αναπτύσσουμε πυρηνικά στο Διάστημα – Ανοιχτοί σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

«Αλλά αν θέλουν να επιτύχουν μονομερή πλεονεκτήματα, αυτό δεν θα συμβεί»

Must Read

Διαψεύδεται από την Μόσχα η ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο Διάστημα και γἰνεται αποδεκτή η αμερικανική πρόταση για σχετικές διαπραγματεύσεις. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι τάσσεται κατά της ανάπτυξης αντιδορυφορικών όπλων ενώ ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας αρνήθηκε κατηγορηματικά έναν τέτοιο σχεδιασμό.

Εντολή Μπάιντεν να ξεκινήσουν επαφές με την Ρωσία για τα πυρηνικά αντιδορυφορικά όπλα που αναπτύσσει

Ο Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί από τις ΗΠΑ για τις ρωσικές προθέσεις έχουν στόχο να τρομάξουν τους Αμερικανούς βουλευτές και γερουσιαστές, περοκειμένου να εγκρίνουν περισσότερους οικονομικούς πόρους που θα δαπανηθούν για την αντιμετώπιση της Ρωσίας.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι οι δραστηριότητες της χώρας του στο Διάστημα δεν διαφέρουν από εκείνες άλλων, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ. Τόνισε, δε, ότι είναι ανοιχτός σε διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον για την στρατηγική σταθερότητα με διμερείς επαφές των υπουργών Άμυνας και Εξωτερικών. «Αλλά αν θέλουν να επιτύχουν μονομερή πλεονεκτήματα, αυτό δεν θα συμβεί» ξεκαθάρισε.

Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος της Ρωσίας ειρωνεύτηκε την «χαοτική φυγή» του ουκρανικού στρατού από την πόλη Αβντιίβκα στην ανατολική Ουκρανία, την οποία εγκατέλειψε την περασμένη εβδομάδα έπειτα από πολύμηνες μάχες.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This