Τρόμος στο Μετρό της Νέας Υόρκης – Βρέθηκε ανθρώπινο πόδι δίπλα στις ράγες

Οι Αρχές προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για το φαινόμενο των subway surfers

Must Read

Θρίλερ στον υπόγειο σιδηρόδρομο της Νέας Υόρκης με τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους. Οι αστυνομικοί στο Μετρό αναζητούν την σορό, στην οποία ανήκει το κομμένο πόδι που βρέθηκε δίπλα στις ράγες της γραμμής 4 στο Μπρονξ.

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η Αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα, στο οποίο γίνονταν αναφορά ότι υπάρχουν ανθρώπινα «λείψανα» πλάι στις γραμμές του τρένου. Αξιωματικοί έσπευσαν στο σημείο και είδαν ένα πόδι.

Στο τεράστιο δίκτυο του Μετρό της Νέας Υόρκης σημειώνονται κατά διαστήματα τρομακτικά περιστατικά που λαμβάνουν τα τελευταία χρόνια μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ. Οι Αρχές προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για το φαινόμενο των αποκαλούμενων subway surfers, των παράτολμων νέων που βιντεοσκοπούνται στο εξωτερικό (συνήθως στην οροφή) των βαγονιών και αναρτούν τις σκηνές στα social media.

Έχουν σημειωθεί εσχάτως πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα με θύματα τους ριψοκίνδυνους αυτούς νεαρούς.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This