Μεγάλες διαδηλώσεις στην Αλβανία: Ζητάνε την παραίτηση του Έντι Ράμα

Πέτρες και μολότοφ στο κυβερνητικό μέγαρο στα Τίρανα

Must Read

Στην 33η επέτειο της πτώσης του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Αλβανία, πραγματοποιήθηκαν μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στη χώρα, ζητώντας την παραίτηση του Έντι Ράμα.

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στα Τίρανα, την ώρα που ο Αλβανός πρωθυπουργός βρισκόταν στην Τουρκία και συναντούσε τον Ταγίπ Ερντογάν.

Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες στο κυβερνητικό μέγαρο στα Τίρανα, εκτοξεύοντας αντικείμενα και κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

«Με αυτό το συλλαλητήριο θέλαμε να δείξουμε στον Έντι Ράμα ότι η αντιπολίτευση είναι ενωμένη, με στόχο την απομάκρυνση του ανθρώπου που είναι πρωθυπουργός της χώρας από το 2013», δήλωσε ο Φλαμούρ Νόκα, γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Κόμματος (PD).

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα απηύθυνε χαιρετισμό μέσω βιντεοκλήσης, καθώς βρίσκεται σε περιορισμό στο σπίτι του, από τα τέλη Δεκεμβρίου.

«Σήμερα ξεκινήσαμε τη μάχη μας για την απομάκρυνση της δικτατορίας του Έντι Ράμα, ο οποίος αποτελεί πραγματικό κίνδυνο», δήλωσε ο Μπερίσα, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό της χώρας για διαφθορά και για πολιτική επίθεση κατά της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This