Ένοχος κρίθηκε ο Ντάνι Άλβες – Ποινή φυλάκισης 4,5 ετών

Μπλέχτηκε στα δίχτυα της δικαιοσύνης

Must Read

Η απόφαση βρήκε. Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος κρίθηκε από το ισπανικό δικαστήριο για την σεξουαλική επίθεση που τον κατήγγειλε νεαρή γυναίκα. Η ποινή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή αναφέρει φυλάκιση 4,5 ετών!

Το αρμόδιο δικαστήριο έκρινε ότι ο 41χρονος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είναι ένοχος για την επίθεση σε 23χρονη σε κλαμπ της Βαρκελώνης τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 4,5 χρόνων, χωρίς αναστολή και παράλληλα τσουχτερό πρόστιμο.

Η εισαγγελία είχε ωστόσο εισηγηθεί εννέα χρόνια κάθειρξης και αφού δηλαδή εκτίσει την ποινή του ο βετεράνος παίκτης θα συνεχίσει να είναι υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές για πέντε χρόνια.

Ο Άλβες κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση της γυναίκας και δεν επιτέθηκε στο θύμα. «Της είπα να πάει πρώτα στην τουαλέτα και να μπω μετά. Πήγα και περίμενα λίγο, νόμιζα ότι δεν θα έρθει. Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν είδα ότι έμπαινε. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, την βοήθησα. Άρχισε να μου κάνει στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου. Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή. Την έπιασα από την μέση και όταν πήγα να εκσπερματώσω προσπάθησα να το κάνω έξω από τα γεννητικά της όργανα. Της είπα ότι δεν ήθελα να βγούμε μαζί έξω. Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά» είπε στην απολογία του.

«Χορεύαμε στο νυχτερινό κέντρο, μπροστά από τον χώρο των VIP. Κατέβηκαν δύο τρεις Μεξικανοί και μας ρώτησαν αν θέλουμε να πάμε μαζί τους στο χώρο των VIP. Πήγαμε και κάτσαμε μαζί τους για λίγο. Επέμεναν να πάμε σε ένα τραπέζι που ήθελαν. Εκεί ήταν όρθιος αυτός ο άντρας (Άλβες). Είχε μια γλοιώδη στάση, έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και σχεδόν άγγιξε τα οπίσθιά μου. Πήγα στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, σχεδόν μόνη. Είπα στην ξαδέρφή μου “μόλις με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα”» ήταν τα λόγια της κοπέλας στην δική της κατάθεση. Οι δυο πλευρές διατηρούν εξάλλου το δικαίωμα έφεσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This