«Ψυχρός πόλεμος» Κόρμπιν-Τζόνσον για τη συμφωνία με Ε.Ε.

Must Read

Εμπιστευτική κυβερνητική έκθεση που δείχνει ότι θα υπάρχουν όντως τελωνειακοί έλεγχοι ανάμεσα στη Βόρεια Ιρλανδία και τη Βρετανία, στο πλαίσιο του Brexit που διαπραγματεύτηκε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, αποκάλυψε χθες ο επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.
Αποκάλυψη που έρχεται από την αντιπολίτευση λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες -τόσο για τη χώρα όσο και για την Ε.Ε.- εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου.
«Αυτή είναι η ψυχρή, σκληρή απόδειξη των συνεπειών, που η συμφωνία για το Brexit του Μπόρις Τζόνσον θα έχει για μεγάλα τμήματα της χώρας μας» τόνιζε την Παρασκευή ο Κόρμπιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λονδίνο. Πρόσθετε επιπλέον πως σύμφωνα με το έγγραφο η συμφωνία Τζόνσον θα είναι πολύ επιζήμια για την οικονομία της Βόρειας Ιρλανδίας.
Την ίδια στιγμή, χθες οι δημοσκοπήσεις κατέγραφαν πως το Συντηρητικό Κόμμα συνεχίζει να προηγείται του Εργατικού έξι ημέρες πριν από τις κάλπες. Σύμφωνα με την τελευταία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που πραγματοποίησε η Ipsos MORI, αν και οι Εργατικοί μειώνουν τη διαφορά, το κόμμα του Τζόνσον συνεχίζει να διατηρεί προβάδισμα 12 ποσοστιαίων μονάδων και παραμένει σε τροχιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This