Δυο ατυχήματα σε μια μέρα με αεροσκάφη Boeing!

Προβληματισμός από τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζουν

Must Read

Προβληματισμός επικρατεί με τα συνεχή ατυχήματα σε αεροσκάφη Boeing, καθώς μόλις τον Ιανουάριο πόρτα σε έξοδο κινδύνου στο φτερό Boeing 737 MAX 9 της εταιρείας Alaska Airlines αποκολλήθηκε από την καμπίνα λίγο μετά την απογείωση!

Και σήμερα όμως συνέβησαν δυο ακόμη περιστατικά και πάλι με αεροσκάφη Boeing, ένα στο Λος Άντζελες και ένα στο Χιούστον του Τέξας.

Ένα αεροσκάφος Boeing της σειράς 777 προχώρησε σε κατεπείγουσα προσγείωση στο Λος Άντζελες, όταν… έχασε τη μια ρόδα του κατά την απογείωση. Μάλιστα κυκλοφορεί και βίντεο που δείχνει τον έναν από τους τροχούς του συστήματος προσγείωσης να πέφτει, μόλις μερικά δευτερόλεπτα αφού απογειώνεται.

Το ελαστικό αναπήδησε και σταμάτησε σε χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου, προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός. Το αεροσκάφος της United Airlines εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Ιαπωνία και είχε 249 επιβαίνοντες.

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό στο αεροδρόμιο του Χιούστον με το αεροπλάνο να παίρνει επικίνδυνη κλίση αμέσως μόλις προσγειώθηκε, παρουσιάζοντας και αυτό πρόβλημα με το σύστημα προσγείωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This