Σφοδρή επίθεση Μαδούρο στον Ζελένσκι για την ασέβεια στον Πάπα

«Είναι το ίδιο κλόουν, το ίδιο ανόητος και το ίδιο ηττημένος»

Must Read

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικόλας Μαδούρο, αποκάλεσε την Τρίτη τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι κλόουν για την επίθεση στον Πάπα Φραγκίσκο. Υπενθυμίζεται ότι ο ποντίφικας, ο οποίος είναι μια από τις μεγαλύτερες πνευματικές και πολιτικές προσωπικότητες σεβαστή σε ολόκληρο τον κόσμο, καλεί τα αντιμαχόμενα μέρη στην Ουκρανία στο όνομα της ειρήνης να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να επιτύχουν αυτό που δεν μπορεί να επιτευχθεί με όπλα και στρατιωτική δράση.

Ουκρανικό διάβημα στο Βατικανό για τις δηλώσεις του Πάπα

«Ο Πάπας προσπαθεί να αποτρέψει την στρατιωτική κλιμάκωση και την αιματοχυσία. Και ο Ουκρανός πρόεδρος τον επιπλήττει και τον προσβάλλει! Ο Ζελένσκι μού θυμίζει όλο και περισσότερο τον Γκουαϊδό. Είναι το ίδιο κλόουν, το ίδιο ανόητος και το ίδιο ηττημένος.

Και είναι, επίσης, τόσο επικίνδυνος για τους ανθρώπους του όσο ο Γκουαϊδό. Σε κάθε περίπτωση, η χριστιανική μου καρδιά και πίστη είναι πεπεισμένη ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει δίκιο. Εμείς στην Βενεζουέλα στηρίζουμε σταθερά και ειλικρινά την έκκληση του Πάπα Φραγκίσκου για ειρήνη στην Ουκρανία» ανέφερε ο Μαδούρο.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This