ΗΠΑ: Αυτοσαρκασμός Μπάιντεν – Απειλές Τραμπ

«Ο ένας υποψήφιος είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος για να γίνει πρόεδρος. Ο άλλος είμαι εγώ» είπε ο νυν πρόεδρος της χώρας

Must Read

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους ψηφοφόρους των ΗΠΑ που στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου καλούνται να επιλέξουν τον επόμενο πρόεδρο της χώρας ανάμεσα στον Τζο Μπάιντεν και τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο ένας υποψήφιος είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος για να γίνει πρόεδρος. Ο άλλος είμαι εγώ». Αυτά ήταν τα λόγια του Τζο Μπάιντεν που με μια δόση χιούμορ αναφέρθηκε στον αντίπαλό του στις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Να σημειωθεί ότι ο Τραμπ ουκ ολίγες φορές έχει υπονοήσει πως θεωρεί ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται στα πρόθυρα άνοιας, αν αυτό δεν έχει ήδη συμβεί.

Ο Μπάιντεν προέβη στις εν λόγω δηλώσεις κατά τη διάρκεια του δείπνου της Λέσχης Γκριντάιρον, παράδοσης από το 1880 στην Ουάσιγκτον στο οποίο παρευρέθησαν περίπου 650 προσκεκλημένοι. Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ήταν ο ιδρυτής της Amazon και ιδιοκτήτης της Washington Post Τζεφ Μπέζος, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος του TikTok, Σου Ζι Τσου.

Τραμπ: «Θα γίνει μακελειό αν δεν εκλεγώ»

Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την επικείμενη ψηφοφορία «καμπή στην ιστορία της χώρας», προειδοποιώντας για «μακελειό» στις ΗΠΑ όσον αφορά στην  οικονομία της χώρας σε περίπτωση που δεν επικρατήσει ο ίδιος στις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης του κόμματός του στη Βαντέλια, στην πολιτεία Οχάιο, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου τόνισε: «Η 5η Νοεμβρίου θα είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της χώρας μας».

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής αναφέρθηκε και στα σχέδια «των Κινέζων» να κατασκευάζουν αυτοκίνητα στο Μεξικό και να τα πωλούν σε Αμερικανούς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούν να μας πουλάνε αυτά τα οχήματα αν εκλεγώ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This