Καρέ καρέ το μακελειό στη Μόσχα – Φρίκη από το βίντεο που δημοσίευσε ο ISIS

Σκληρές εικόνες

Must Read

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που αποτυπώνουν καρέ καρέ τη σφαγή σε συναυλιακό χώρο της Μόσχας και τραβήχτηκε από τους ενόπλους. Το βίντεο-ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS μέσω της πλατφόρμας Telegram και στη συνέχεια αναρτήθηκε σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούνται συνήθως από την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).




Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 31 δευτερολέπτων, καταγράφονται φρικιαστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες νεκρούς. Στα πλάνα εμφανίζονται οι δράστες οι οποίοι βρίσκονται στο λόμπι του συναυλιακού χώρου κρατώντας τουφέκια και μαχαίρια, ενώ γύρω τους υπάρχουν σκορπισμένα πτώματα.

Από το μακελειό στη ρωσική πρωτεύουσα τουλάχιστον 134 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν, σε μια από τις φονικότερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη Ρωσία.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This