Τραγωδία στις ΗΠΑ: Πούμα σκότωσε 21χρονο και τραυμάτισε σοβαρά τον 18χρονο αδερφό του!

Must Read

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο στους πρόποδες της Σιέρα Νεβάδα, στη βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν ένα πούμα επιτέθηκε σε δύο αδέρφια, με συνέπεια το μεγαλύτερο από αυτά να χάσει την ζωή του και το δεύτερο να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο αδέρφια, αναζητούσαν κέρατα ελαφιών σε απομακρυσμένη δασική έκταση κοντά στην Τζορτζτάουν της κομητείας Ελ Ντοράντο, βορειοανατολικά του Σακραμέντο. Σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας, ο 18χρονος χωρίστηκε από τον αδερφό του κατά τη διάρκεια της επίθεσης και κατάφερε να καλέσει βοήθεια παρότι είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, βοηθοί του σερίφη εντόπισαν το αιλουροειδές πάνω από το σώμα του 21χρονου και πυροβόλησαν για να το τρομάξουν. Όταν έσπευσαν στο πλευρό του άτυχου νέου, διαπίστωσαν όμως ότι ήταν ήδη νεκρός. «Θηροφύλακες έφθασαν αργότερα στα ίχνη του άγριου ζώου και το σκότωσαν», διευκρίνισε το γραφείο του σερίφη.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, πρόκειται για την πρώτη φονική επίθεση πούμα σε άνθρωπο στην Καλιφόρνια εδώ και 20 χρόνια. Η προηγούμενη είχε καταγραφεί τον Ιανουάριο του 2004, όταν ένας ποδηλάτης σκοτώθηκε σε πάρκο της κομητείας Όραντζ, νότια του Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This