Λουκασένκο: Οι τρομοκράτες προσπάθησαν να διαφύγουν στη Λευκορωσία!

Υποστήριξε ότι οι τρομοκράτες ειδοποιήθηκαν έγκαιρα για ελέγχους στα σύνορα Ρωσίας - Λευκορωσίας

Must Read

Μπορεί ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, να αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συμμάχους του Βλαντιμίρ Πούτιν στο εξωτερικό, ωστόσο δίνει τις δικές του διευκρινίσεις για τις προσπάθειες των τρομοκρατών να διαφύγουν από τη Ρωσία, μετά από το μακελειό στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα μιλώντας σε λευκορώσους δημοσιογράφους του κρατικού πρακτορείου BelTA, δήλωσε ότι το όχημα των τρομοκρατών το μοιραίο βράδυ της Παρασκευής, εντοπίστηκε να κινείται στα νοτιοδυτικά της Μόσχας, προς την περιοχή του Μπριάνσκ, που συνορεύει τόσο με την Ουκρανία όσο και με τη Λευκορωσία. Τότε, όπως είπε, οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας ειδοποίησαν τις αντίστοιχες της Λευκορωσίας κι έτσι η τελευταία, έστησε πολύ γρήγορα σταθμούς ελέγχου στα σύνορα: «Για αυτό δεν μπόρεσαν να μπουν στη Λευκορωσία. Το είδαν αυτό και έφυγαν και πήγαν στην περιοχή των ρωσοουκρανικών συνόρων». «Ο Πούτιν κι εγώ δεν κοιμηθήκαμε για μία ημέρα (…) Είχαμε συνεχή επικοινωνία», όπως πρόσθεσε.

Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο ο Πούτιν όσο και η FSB ήδη από τη στιγμή που πιάστηκαν οι δράστες της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης, είχαν υποστηρίξει ότι η Ουκρανία είχε προετοιμάσει ένα «παράθυρο» ώστε οι τρομοκράτες να περάσουν τα σύνορα, τα οποία είναι εμπόλεμη ζώνη, με την Ουκρανία να επιμένει πεισματικά ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με την όλη καταδρομική επιχείρηση που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 137 αμάχους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This