Ανατριχιαστικά ηχητικά από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη: «Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κανείς πάνω»

Must Read

Συγκλονιστικά είναι τα ηχητικά ντοκουμέντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από αστυνομικούς λίγα λεπτά πριν αλλά και αμέσως μετά την κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key, στην Βαλτιμόρη που έγινε χθες.

Το περιστατικό, το οποίο χαρακτηρίστηκε «ατύχημα» οδήγησε στον θάνατο έναν άνθρωπο μέχρι στιγμής. Άλλοι έξι αναζητούνται αλλά θεωρούνται από τις αρχές ως νεκροί. Μόλις δύο άτομα διασώθηκαν από τα οποία το ένα είναι καλά στην υγεία του και το άλλο σε σοβαρή κατάσταση. Όλοι οι παραπάνω ήταν εργάτες.

Συγκεκριμένα, στα ηχητικά ακούγεται αστυνομικός που δίνει εντολές για διακοπή της κυκλοφορίας και στις δύο πλευρές της γέφυρας. Προηγουμένως έχουν ενημερωθεί πως το πλοίο έχει εκδώσει σήμα συναγερμού.

«Σταματήστε την κίνηση στη γέφυρα Key… Πλησιάζει ένα πλοίο που μόλις έχασε τον έλεγχο, οπότε μέχρι να το θέσουμε υπό έλεγχο, πρέπει να σταματήσουμε όλη την κυκλοφορία», ακούγεται να αναφέρει ένα στέλεχος της Αστυνομίας. Και προσθέτει: «Βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κανείς στη γέφυρα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα πλήρωμα εκεί..».

Ένα δευτερόλεπτο αργότερα, ακούγεται μια φωνή που λέει: «Όλη η γέφυρα μόλις κατέρρευσε. Ξεκινήστε, ξεκινήστε όποιος… όλοι. Όλη η γέφυρα μόλις κατέρρευσε».

Ακούστε τα ηχητικά:

Δείτε επίσης:

Σκηνικό Αποκάλυψης μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Νεκροί θεωρούνται οι έξι αγνοούμενοι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This