Σε επιθέσεις κατά ΗΠΑ, Ισραήλ και Ευρώπης καλεί το Ισλαμικό Κράτος τους οπαδούς του!

Ύψιστος συναγερμός σε όλες τις μυστικές υπηρεσίες

Must Read

Σε ύψιστο συναγερμό έχουν τεθεί οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον πλανήτη, μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και την ανάληψη ευθύνης για το μακελειό από το Ισλαμικό Κράτος.

Το οποίο σήμερα προέτρεψε τους υποστηρικτές του να βάλουν στο στόχαστρό τους «σταυροφόρους» παντού αλλά ιδίως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ!

Ο εκπρόσωπος της τζιχαντιστικής οργάνωσης, σε ηχογραφημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι του ΙΚ στο Telegram, επαίνεσε την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών της Μόσχας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 140 άνθρωποι.

Με αυτό τον τρόπο το Ισλαμικό Κράτος επιχειρεί να κινητοποιήσει τους αποκαλούμενους «μοναχικούς λύκους», που άλλωστε ευθύνονται για σωρεία επιθέσεων στη Δύση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This