Συγκλονίζει Έλληνας που ζει στην Ταϊβάν: «Μας ξύπνησε ο σεισμός, σπάγανε πράγματα»

Η μαρτυρία του άνδρα που βίωσε τον σεισμό των 7,5 Ρίχτερ

Must Read

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Ταϊβάν τις τελευταίες ώρες, μετά το θανατηφόρο σεισμό, μεγέθους 7,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που στοίχισε την ζωή σε τουλάχιστον επτά πολίτες και τραυμάτισε εκατοντάδες.

Ο Χρήστος Σαραντίδης, Έλληνας που ζει στην πρωτεύουσα Ταϊπέι, μίλησε για τον εφιάλτη που έζησεμ κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς ήταν ο μεγαλύτερος σεισμός των τελευταίων 25 ετών στη χώρα.

«Η μικρή έφυγε για το σχολείο, είχα το πρωινό ελεύθερο είπα να κοιμηθώ λίγο και μόλις με έπιασε ο ύπνος μας ξύπνησε ο σεισμός. Πέσανε πράγματα και σπάσανε…», είπε αρχικά, διευκρινίζοντας πως έχουν στην Ταϊβάν δεν έχουν πέσει κτίρια, όμως στην Ταϊπέι υπάρχουν ζημιές στο μετρό, στη γραμμή προς αεροδρόμιο.

«Πανικός δεν υπάρχει, όλα λειτουργούν κανονικά, ακούμε ασθενοφόρα οχήματα πυροσβεστικής από το πρωί, αλλά το μετρό λειτουργεί. Επικοινώνησα με το σχολείο της μικρής μήπως χρειαζόταν να την πάρουμε, αλλά όλα καλά. Είμαστε καλά, ζημιές υπάρχουν στη Χουάλιεν, είναι μια πανέμορφη περιοχή, οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους», επεσήμανε ο κ. Σαραντίδης και κατέληξε:

«Αύριο έχουμε τετραήμερη αργία. Αν ο σεισμός γινόταν αύριο, που έχουμε διακοπές, μπορεί τα πράγματα να ήταν χειρότερα σημείωσε. Ήμασταν λίγο τυχεροί πάνω στην ατυχία μας».

Δείτε επίσης: Καταστροφικός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: Τουλάχιστον 7 νεκροί και 700 τραυματίες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This