«Πάγωσαν» με τη γυναίκα που πήγε τον νεκρό θείο της στην τράπεζα για να υπογράψει το δάνειο

Βίντεο ντοκουμέντο με τη γυναίκα να του μιλάει μπροστά στον τραπεζικό υπάλληλο

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πρωτοφανής είδηση ότι μια γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα προκειμένου να υπογράψει για δάνειο!

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στην Βραζιλία, όταν σε τραπεζικό κατάστημα του Ρίο ντε Τζανέριο εμφανίστηκε μια γυναίκα συνοδεύοντας έναν άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο. Οι υπάλληλοι που κλήθηκαν να την εξυπηρετήσουν για το δάνειο που σκόπευε να λάβει, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας ήταν χλωμός και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε διεθνή ΜΜΕ, η γυναίκα ακούγεται να λέει: «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα». Ο υπάλληλος ακούγεται να σχολιάζει: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός».

Τότε εκείνη απάντησε ότι ο θείος της έτσι είναι πάντα! Στη συνέχεια, η ίδια απευθυνόμενη στον νεκρό άνδρα, ακούγεται λέει: «Αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Άμεσα, οι υπεύθυνοι της τράπεζας ενημέρωσαν την αστυνομία και τότε διαπιστώθηκε ότι ο 68χρονος άνδρας, ήταν νεκρός τις τελευταίες ώρες. 

Σε σχόλιό του ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε: «Προσπάθησε να προσποιηθεί ότι τον έκανε να υπογράψει το δάνειο. Είχε ήδη μπει στην τράπεζα νεκρός. Το κυριότερο είναι να συνεχιστεί η έρευνα για να εντοπιστούν και άλλα μέλη της οικογένειας και να μάθουμε περισσότερα για το δάνειο αυτό».

Πλέον οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απεβίωσε ο 68χρονος αλλά και αν η γυναίκα είναι όντως ανιψιά του ή είχε στήσει πλεκτάνη. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This