Υπουργός στην Αυστραλία κατήγγειλε ότι τη νάρκωσαν και τη βίασαν

Ήρθε σε επαφή με άλλες γυναίκες που δήλωσαν ότι είχαν υποστεί το ίδιο

Must Read

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας της Αυστραλίας, Μπρίτανι Λάουγκα, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού έπειτα από επίθεση που δέχθηκε σε βραδινή της έξοδο. Η Αστυνομία της χώρας έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση. Η 37χρονη βουλευτής του Κουίνσλαντ ανέφερε, επίσης, ότι της έδωσαν ναρκωτικά παρά την θέλησή της.

Η Λάουγκα μετέβη σε αστυνομικό τμήμα και στην συνέχεια στο νοσοκομείο στις 28 Απριλίου. Στην ανάρτησή της στα social media έγραψε, μεταξύ άλλων: «Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο επιβεβαίωσαν την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό μου, τις οποίες δεν είχα πάρει».

Η ίδια ήρθε σε επαφή με άλλες γυναίκες που δήλωσαν ότι είχαν ναρκωθεί το ίδιο βράδυ. «Δεν είναι εντάξει. Θα έπρεπε να μπορούμε να απολαμβάνουμε την κοινωνική ζωή στην πόλη μας χωρίς τον κίνδυνο ναρκωτικών ή επίθεσης» πρόσθεσε.

Η ανάρτησή της

Η Αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει παρόμοιες αναφορές στην ίδια περιοχή και ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες ή έχει βιώσει κάτι τέτοιο να επικοινωνήσει.

Πηγή φωτό: Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This