Πρώην όμηρος της Χαμάς τα «χώνει» στην κυβέρνηση Νετανιάχου: Κανείς τους δεν ενδιαφέρθηκε να με συναντήσει

«Είναι εξοργιστικό. Με είχαν εγκαταλείψει...», καταγγέλλει η Mia Schem

Must Read

Τον περασμένο Νοέμβριο αφέθηκε ελεύθερη από τους μαχητές της Χαμάς, αλλά, όπως καταγγέλλει η Mia Schem, κανένας από την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν ενδιαφέρθηκε να την συναντήσει έκτοτε.

«Κανείς, μα κανείς, δεν επικοινώνησε μαζί μου από την κυβέρνηση, μετά την απελευθέρωσή μου. Κανείς δεν ήθελε να ακούσει, να καθίσει, να μάθει. Και να σας πω την αλήθεια, δεν έχω κανένα ενδιαφέρον στο να συναντώ ανθρώπους. Θέλω μόνο να απελευθερωθούν οι όμηροι», δήλωσε η Mia Schem σε συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε  το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τι κάνει η κυβέρνηση για όσους ομήρους έχουν απελευθερωθεί από την παραστρατιωτική παλαιστινιακή οργάνωση.

Συνεχίζοντας στους ίδιους τόνους, η κοπέλα που έχει πέσει στα χέρια μαχητών της Χαμάς, κατά την αιματηρή επίθεσή τους σε ισραηλινό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου 2023, τόνισε: «Είναι εξοργιστικό. Με είχαν εγκαταλείψει. Ήμουν τραυματισμένη και κρατούμενη στο πιο φρικτό μέρος του κόσμου. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τις συνθήκες».

«Όταν ακούω ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία, αισθάνομαι τι νιώθουν οι άνθρωποι από την άλλη πλευρά, ξέρω τι περνάει από το μυαλό τους. Υπάρχουν τραυματίες που χρειάζονται περίθαλψη, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούμε να διανοηθούμε την ψυχική τους κατάσταση», προσθέτει η Mia Schem.

Η μητέρα της κοπέλας ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική στις δηλώσεις της: «Εχω συναντήσει ηγέτες όπως ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, αλλά κανείς από τον κυβερνητικό συνασπισμό του Ισραήλ δεν θέλησε να με συναντήσει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να επιστρέψουν οι όμηροι, αλλά πάλι ίσως να είμαι και αφελής…».

  • Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Mia Schem:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This