Επίθεση με μαχαίρι και πολλούς τραυματίες στην Ελβετία – Συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης προσπαθούσε να κρυφτεί σε οικοδομή

Must Read

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ελβετίας την Τετάρτη, μετά την επίθεση ενόπλου με πολλούς τραυματίες. Άνδρας μαχαίρωσε για άγνωστους προς ώρας λόγους περαστικούς στο Τσόφινγκεν, στην περιοχή Ααργκάου στα σύνορα με την Γερμανία.

Πολλοί άνθρωποι έχουν διακομισθεί ήδη σε νοσοκομεία ενώ ο δράστης διέφυγε αρχικά. Η ελβετική Αστυνομία διαβεβαίωσε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται και τον συνέλαβε ενόσω προσπαθούσε να κρυφτεί σε παρακείμενη οικοδομή.

Με ανακοίνωσή τους οι τοπικές Αρχές συμβούλευσαν τους πολίτες να αποφεύγουν μετακινήσεις την περιοχή.

Τα κίνητρα του άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε αδιακρίτως σε περαστικούς ανάμεσά τους και μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, παραμένουν ασαφή.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν έδωσε ακριβή αριθμό των τραυματιών που νοσηλεύονται, επισήμανε ωστόσο ότι κάποιοι φέρουν σοβαρά τραύματα. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο δράστης έχει αυτοτραυματιστεί.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This