Αγωνιώδης έκκληση της Κλεοπάτρας Αδάμου με βίντεο-σοκ: Ζητά να μάθει αν έχει κάποιος επιληπτικές κρίσεις μετά το εμβόλιο

Η αδελφή της τραγουδίστριας Ήβης Αδάμου «σπάει» τη σιωπή της και παρουσιάζει τον Γολγοθά της με δύο βίντεο

Must Read

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2022, 14 ημέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου κατά του Covid-19 που έκανε η Κλεοπάτρα Αδάμου.

Το νεαρό μοντέλο, αδελφή της τραγουδίστριας Ήβης Αδάμου, μοιράστηκε τον περασμένο μήνα στο TikTok ένα σοκαριστικό βίντεο, με στιγμιότυπα από τις κρίσεις που ξεκίνησε να παθαίνει από τότε και που την οδηγούν συχνά-πυκνά στο νοσοκομείο.

Η Κλεοπάτρα Αδάμου, η οποία μένει στην Κύπρο, περιγράφει τον αγώνα που δίνει καθημερινά, δηλώνει την αποφασιστικότητά της να το παλέψει και να μάθει από πού προέρχονται οι κρίσεις αυτές και αν οφείλονται στη λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Μάλιστα, απευθύνει και έκκληση σε όποιον βιώνει παρόμοιες επιληπτικές κρίσεις μετά τον εμβολιασμό του, να επικοινωνήσει μαζί της.

  • Στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, γράφει η Κλεοπάτρα Αδάμου:

Βλέπω τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση χρόνια τώρα. Είμαι κουρασμένη, είναι επώδυνο… αλλά με κάνει να θέλω να το παλέψω και να μάθω τι είναι.  Έχω βαρεθεί να δημοσιεύω όλα τα καλά πράγματα στη ζωή μου στα social media και να αφήνω τα άσχημα για μένα. Τώρα δεν το αντέχω, αλλά ούτε και το κρύβω. Εδώ και 3 χρόνια ψάχνουμε από πού προέρχονται αυτές οι κρίσεις.

Οι γιατροί ξεκίνησαν από κρίσεις πανικού, μετά στην επιληψία και τελικά έφτασαν στο συμπέρασμα ότι δεν είναι κανένα από αυτά τα δύο… απλώς είναι «πείραμα».

«Το αναφέρω γιατί θέλω να μάθω αν κάποιος έχει τέτοιου είδους επιληπτικές κρίσεις μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του Covid». Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, γράψτε το στα σχόλια παρακάτω.

Επίσης το να έχεις την οικογένεια και τους φίλους σου δίπλα σου σημαίνει πολλά.

https://www.tiktok.com/@cleopatradamou/video/7356922178387954976?lang=el-GR

«Πριν την πρώτη δόση ήμουν μια χαρά στην υγεία μου»

Λίγο μετά τα μέσα Απριλίου, ακολούθησε και δεύτερο βίντεο από την Κλεοπάτρα Αδάμου, η οποία έδωσε διευκρινίσεις και εξηγήσεις για το πρώτο βίντεο, για όσους δεν κατάλαβαν τι γίνεται.

Μεταξύ άλλων, η νεαρή κοπέλα λέει:

«Πριν βάλω την πρώτη δόση του Covid ήμουν μια χαρά στην υγεία μου και δεν είχα τίποτα. Έβαλα την πρώτη δόση, μετά από 14 ημέρες ήταν η πρώτη μου κρίση. Πήγα στο  νοσοκομείο, μου είπαν ότι δεν είναι κάτι, μάλλον είναι κρίση πανικού και θα περάσει. Την επόμενη μέρα είχα ξανά το ίδιο και πήγα να ψάξω γιατί παθαίνω αυτές τις κρίσεις. Πήγα σε νευρολόγο, πήγα σε ψυχολόγο, σε ψυχίατρο, σε καρδιολόγο, πήγα σε όσους γιατρούς μπορούσα να πάω για να βρω αυτό που έχω. Εν τέλει, κατέληξαν όλοι οι γιατροί ότι μάλλον είναι κρίσεις πανικού και ξεκίνησα να παίρνω χάπια και να κάνω ψυχοθεραπείες … Για κάποιους μήνες ήμουν καλά, ήρθα στην Ελλάδα, συνέχιζα την αγωγή αλλά σε κάποια φάση για κάποιο λόγο πυροδοτήθηκαν ξανά αυτές οι κρίσεις. Πάω ξανά σε νευρολόγο, κάναμε ξανά τις ίδιες εξετάσεις, έκανα αρκετά πράγματα που έπρεπε να δείξουν τι έχω. Στο εγκεφαλογράφημα έδειξε κάτι, ο γιατρός είπε ότι ίσως είναι επιληψία και θα ξεκινήσουμε μια αγωγή επιληψίας για να δούμε αν αλλάζει αυτό. Δεν άλλαξε τίποτα, οι κρίσεις μου έγιναν ακόμα χειρότερες δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω, ούτε να βγω από το σπίτι, ούτε να είμαι ο εαυτός μου … Λέω θα πάω σε κάποια άλλη χώρα να το ψάξω και με τη βοήθεια της κολλητής μου ήρθα στην Αγγλία και στις 17 του Απρίλη θα είχα ένα ραντεβού με τον γιατρό. Δεν πρόλαβε να γίνει αυτό το ραντεβού, έπαθα περίπου πάνω από 20 κρίσεις μέσα σε επτά ώρες, με έβαλαν μέσα, μου έβαλαν οξυγόνο, ξανά τα ίδια. Έμεινα μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα, αλλά μου είπαν ότι δεν είναι ψυχολογικό και ότι μάλλον δεν είναι επιληψία … Οι γιατροί στην Αγγλία μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε έναν ειδικευμένο γιατρό γι’ αυτές τις κρίσεις. Θα πάω στην Κύπρο, σε κάποιον νευρολόγο … Έχω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι έχουν τις ίδιες κρίσεις μετά το εμβόλιο. Στην περιγραφή (σ.σ. στο πρώτο βίντεο), είπα ότι οι κρίσεις ξεκίνησαν μετά το εμβόλιο, δεν είπα ποτέ ότι φταίει το εμβόλιο, δεν είπα ποτέ ότι είναι κρίσεις πανικού, δεν είπα ποτέ ότι είναι επιληψία. Δεν ξέρω καν εγώ ακόμα τι είναι, οπότε προφανώς και δεν θα πω ότι είναι κάτι το οποίο δεν ξέρω … Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου να κάνει αυτό το πράγμα (σ.σ. κρίσεις). Με αφορμή τους γιατρούς που πρέπει να πάω, πρέπει να έχουν κάποιο βίντεο να δουν πώς την παθαίνω. Γιατί και να τους πω τα συμπτώματα, πρέπει κάτι να δουν. Αυτό το βίντεο το έβαλα με σκοπό να μάθω αν υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που έχουν τις ίδιες κρίσεις, τουλάχιστον κάποια από αυτά τα συμπτώματα … Το έβαλα για να μάθω κάποια πράγματα … Θα το ψάξω, θα μάθω…».

https://www.tiktok.com/@cleopatradamou/video/7358855646634200352

*φωτογραφία: video capture www.tiktok.com/@cleopatradamou

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This