Βρέφος 16 μηνών πέθανε από ασφυξία στην Γαλλία – Ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Έμεινε όλη την ημέρα μέσα σε όχημα που «έβραζε»

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό «ξεχασμένου μωρού» σημειώθηκε αυτήν την φορά στην Γαλλία. Ένα αγοράκι 16 μηνών πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο όταν το παράτησε επί ώρες ο πατέρας του. Ξέχασε να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό προτού πάει στην δουλειά του με την μητέρα του μωρού να το μαθαίνει το απόγευμα.

Το τραγικό συμβάν συνέβη την Τρίτη στο Σοσάιμ της Αλσατίας. O πατέρας πήγε στην εργασία του, πάρκαρε σε εταιρικό χώρο στάθμευσης και άφησε το βρέφος μέσα στο όχημα.

Το απόγευμα του τηλεφώνησε η σύζυγός του, η οποία πήγε να πάρει το αγοράκι από τον βρεφονηπιακό σταθμό και ενημερώθηκε ότι δεν είχε πάει καν. Το μωρό έμεινε όλη την ημέρα ξεχασμένο μέσα σε αυτοκίνητο που «έβραζε» από τις ακτίνες του ήλιου σε υπαίθριο χώρο.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο με διασώστες, ωστόσο, ήταν ήδη αργά. Το βρέφος ήταν νεκρό. Ο πατέρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αμερικανός καθηγητής Ψυχολογίας Ντέιβιντ Ντάιμοντ, ο οποίος έχει μελετήσει σχολαστικά το αποκαλούμενο «σύνδρομο ξεχασμένου μωρού», δήλωσε ότι το στρες, η έλλειψη ύπνου ή ξαφνικές αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση στον γονέα. Ενέργειες που εκτελούνται στο πλαίσιο καθημερινής ρουτίνας μοιάζουν βγαλμένες μέσα από «αυτόματο πιλότο», εξήγησε ο καθηγητής.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This