Οι ΗΠΑ στέλνουν αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για ενδεχόμενη αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη

Must Read

«Οι εξωτερικοί παράγοντες πρέπει να σταματήσουν να τροφοδοτούν τη σύγκρουση. Όλες οι χώρες πρέπει να αποφύγουν να επιδεινώσουν την πολιτική σύγκρουση και να υποστηρίξουν την επιστροφή στην πολιτική διαδικασία που διευκολύνεται από τα Ηνωμένα Έθνη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Real.gr, συνεχίζοντας «Οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετέχουν στη διεξαγόμενη από κοινού διαδικασία διεθνούς διαλόγου Γερμανίας-ΟΗΕ για τη Λιβύη, στο πλαίσιο του ειδικού αντιπροσώπου Salame του τριών σημείων που περιγράφεται στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Δείτε επίσης: Χαμός στην Λιβύη! Τουρκικά στρατεύματα ζητάει ο Σάρατζ – Άρματα μάχης στέλνει η Αίγυπτος στον Χαφτάρ

Το αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης πρέπει να είναι η έναρξη ενός ενδο-Λιβυκού διαλόγου, η αποκλιμάκωση, η απόσυρση εξωτερικών δυνάμεων, η κατάπαυση του πυρός και η επιστροφή στην πολιτική διαδικασία που διευκολύνεται από τα Ηνωμένα Έθνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This