Να σε ποιους δίνει βίζα για τα νησιά μας ο Μητσοτάκης και πανηγυρίζει: Τούρκοι σε ελληνικό εστιατόριο χλευάζουν τα θύματα της γενοκτονίας!

Must Read

Την ώρα που η τουρκοποίηση του Αιγαίου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς χάρη στην «έμπνευση» της visa express, μια απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία δίνει «ελευθέρας» στην Τουρκία να στέλνει όποιον θέλει, όποτε θέλει σε νησιά κρίσιμα για την εθνική μας άμυνα (και να πανηγυρίζει κιόλας για την τουρκική «εισβολή»), πλάνα που έρχονται από ελληνικό εστιατόριο κάπου στη Σμύρνη (πιθανότατα), προκαλούν οργή.

Εξύμνηση του σφαγέα Κεμάλ!

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ και τα social media, ένας νεαρός Τούρκος, ο Okyanus Bozkurt, ο οποίος βρισκόταν σε ελληνικό εστιατόριο με ζωντανή μουσική, άρχισε να… βαριέται τα ελληνικά τραγούδια και σηκώθηκε να πάρει το μικρόφωνο.

Αφού ρώτησε πρώτα αν υπάρχουν Έλληνες μέσα στο μαγαζί, στη συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδά… τρόπος του λέγειν.

Αυτό που είπε, ωστόσο, δεν ήταν ένα απλό τραγούδι, αλλά το εμβατήριο της Σμύρνης, το οποίο περιγράφει το κάψιμό της από τους σφαγείς του Κεμάλ και την εξόντωση των Ελλήνων της Σμύρνης! Τη Γενοκτονία των Ελλήνων δηλαδή!

Ο νεαρός Τούρκος δεν ήταν ο μόνος που φώναζε το εμβατήριο αυτό με ιδιαίτερη έμφαση στο όνομα του Μουσταφά Κεμάλ, καθώς όπως ακούγεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, υπήρχαν κι άλλοι μέσα στο εστιατόριο, οι οποίοι σιγόνταραν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις τελείωσε!

  • Το βίντεο με τους υπότιτλους για τους στίχους:

Αποθεώνουν οι Τούρκοι!

Κατά τους Τούρκους (yenicaggazetesi.com.tr), πρόκειται για έναν ύμνο που «συντέθηκε αφού απελευθερώθηκε (σ.σ. η Σμύρνη) από την εχθρική κατοχή (σ.σ. γαλλικές, βρετανικές και ελληνικές δυνάμεις) με τον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας το 1923»!

Μάλιστα, όπως σχολίασε η τουρκική ιστοσελίδα, ο νεαρός με τα «εθνικά αισθήματα» στη συνέχεια μοιράστηκε το… κατόρθωμά του στα social media γράφοντας: «Κοσμική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο».

Και σημείωσε ότι συγκέντρωσε πάρα πολλά likes και θριαμβευτικά σχόλια: «Χιλιάδες άνθρωποι έκαναν σχόλια και κομπλιμέντα για τον νεαρό που είχε το θάρρος να τραγουδήσει τον ύμνο της Σμύρνης στο ελληνικό εστιατόριο. Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν το βίντεο ξανά και ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά η yenicaggazetesi.com.tr

Δεν φτάνει φαίνεται σε αυτή την Κυβέρνηση μόνο η απόλυτη παράδοση του ονόματος του Αρχιπελάγους μας στην Άγκυρα, η οποία μεθοδικά και στοχευμένα «ταξιδεύει» το TurkAegean στα πέρατα της γης αλλάζοντας και παραχαράσσοντας την ιστορία.

Δεν φτάνει που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συν αυτώ παρατεχάμενοι, αδιαφορούν για τον κατακερματισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και τα δίνουν όλα στην Τουρκία. Πρέπει ως Έλληνες να ανεχόμαστε και τον εξευτελισμό εξαιτίας τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το τραγικό είναι ότι ένα νέο παιδί επιδίδεται σε τραγούδια μίσους κι εθνικιστικού παραληρήματος. Όλα αυτά δείχνουν πως το τουρκικό κατεστημένο περνά στις νέες γενιές το μίσος τους για τους Έλληνες κι εμείς εδώ αφελληνίζουμε τα παιδιά μας με δήθεν πασιφιστικά οράματα και ελληνοτουρκική συναδέλφωση.

  2. Και μη χειρότερα. Αλλά με τους πολιτικούς πού έχουμε σίγουρα θα έλθουν και τα χειρότερα. Εναποκειτε στο Λαό να στείλει Μητσοτάκη και υπόλοιπους στο χρονοντουλαπο της Ιστορίας.

  3. Βρέθηκε ένα παλαβό τρελλόπαιδο (η εμφάνισή του δεν δείχνει κάτι άλλο) που θέλησε να πουλήσει μαγκιά σε ένα μαγαζί μέσα στη χώρα του και πρέπει να εκστασιαστούμε; Ας έλθει στην Ελλάδα να κάνει κάτι αντίστοιχο και αν ξέρουν κάποιοι τα τουρκικά και θα δούμε αν θα γλυτώσει χωρίς μώλωπες από κανέναν οξύθυμο Έλληνα.
    Βέβαια από την άλλη αυτό το “φιλικό” άνοιγμα των συνόρων σε κάθε καρυδιάς καρύδι από τη γειτονική “φιλική” χώρα δεν είναι και ότι καλύτερο και ευχόμαστε να μην έχει συνέπειες στο μέλλον. Αρκετά έχουμε τραβήξει από τους πολεμοχαρείς γείτονές μας που θέλουν και τα δικά τους-δικά τους αλλά και τα δικά μας-δικά τους.

  4. ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΈΡΕΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ 42% ΤΟΥ ΝΕΟΛΑΟΠΟΤΑΜΟΜΠΛΕΠΑΣΟΚ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΏΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This