Σάββατο 31/7/2021

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την ευχή της και έδειξε την πόρτα σε Μέγκαν και Χάρι

Την στήριξή της για την αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρη και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από έκτακτη σύσκεψη.

Η Βασίλισσα δήλωσε ότι θα προτιμούσε το ζευγάρι να παραμείνει στην βασιλική οικογένειας αλλά φαίνεται τελικά ότι δέχεται την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους στο παλάτι.

Ωστόσο μένουν να ρυθμιστούν πολλά διαδικαστικά θέματα έως ότου ανακοινωθούν οι επίσημες αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Χάρι και της Μέγκαν να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Παρότι θα τους προτιμούσανε να παραμείνουν πλήρους απασχόλησης Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ παραμένουν πολύτιμο μέρος της οικογένειάς μου. O Χάρι και η Μέγκαν κατέστησαν σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από δημόσια κονδύλια στις νέες τους ζωές. Eπομένως συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδος κατά την οποία η Σάσεξ θα περνούν χρόνο στον Καναδά και το ΗΒ. Αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα προς επίλυση για την οικογένειά μου, και υπάρχει κάποια δουλειά ακόμη να γίνει, αλλά ζήτησα να υπάρξουν τελικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες».

Δείτε επίσης: Έκτακτο βασιλικό συμβούλιο συγκάλεσε η Ελισάβετ ελέω Megxit

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ