5-8-2020

Μέγκαν εναντίον… Μαρκλ: Ο (πατέρας) Τόμας Μαρκλ αντιμέτωπος με την κόρη του στο δικαστήριο!

Το πιο δυνατό της χαρτί, στον δικαστικό πόλεμο που της έχει κηρύξει η Μέγκαν Μαρκλ, αποκάλυψε την Τρίτη 14/1 η «Daily Mail».

Η βρετανική εφημερίδα, σε βάρος της οποίας έχει καταθέσει αγωγή η δούκισσα του Σάσεξ, σχετικά με την παράνομη δημοσίευση της χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της λίγο πριν από τον γάμο της, αναμένεται να καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης… τον ίδιο τον Τόμας Μαρκλ!

Ο 75χρονος πατέρας της Μέγκαν, ο οποίος φέρεται έτοιμος να ντροπιάσει ακόμη μια φορά την κόρη του, βγάζοντας τα «άπλυτα» της οικογένειας στη φόρα, θα καταθέσει ότι εκείνος έδωσε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας τη χειρόγραφη επιστολή της.

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΜΑΣ ΜΑΡΚΛΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΜΑΣ ΜΑΡΚΛ
Απόσπασμα της χειρόγραφης επιστολής

Πρόθεσή του, όπως λέει, ήταν αρχικά να κρατήσει για τον εαυτό του την επιστολή, όπως κι έκανε για τέσσερις ολόκληρους μήνες. Όταν, όμως, είδε ότι η Μέγκαν επέτρεψε σε φίλους της να μιλήσουν για την επιστολή αυτή στα media, χαρακτηρίζοντάς την –ψευδώς, κατά την άποψή του- «έκκληση αγάπης προς τον πατέρα της», εκνευρίστηκε και την έδωσε στη δημοσιότητα, για να βγάλει ο κόσμος μόνος του τα συμπεράσματά του.

Παραβίαση ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων

Η 38χρονη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίστηκε χαμογελαστή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το «Megxit», σε επίσκεψή της σε άσυλο γυναικών του Καναδά, είχε κατηγορήσει την «Daily Mail» και τη «Mail on Sunday» για παραβίαση της ιδιωτικότητάς της, των προσωπικών της δεδομένων αλλά και των πνευματικών της δικαιωμάτων με τη δημοσίευση των αποσπασμάτων της επιστολής της προς τον πατέρα της, τον Αύγουστο του 2018.

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ
Μέγκαν Μαρκλ

Παράλληλα, ο πρίγκιπας Χάρι είχε ξεσπάσει εναντίον των ταμπλόιντ, κατηγορώντας τα για αμείλικτη προπαγάνδα σε βάρος της οικογένειάς του, παρόμοια με αυτή που είχε βιώσει στο παρελθόν η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΥΠΟ
Ο πρίγκιπας Χάρι για τα βρετανικά ταμπλόιντ

Η εφημερίδα, από την πλευρά της, απορρίπτει τις κατηγορίες, επικαλούμενη το «τεράστιο και νόμιμο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης» για τη βασιλική οικογένεια, ενώ, παράλληλα, κατηγορεί τη Μέγκαν Μαρκλ για προσπάθεια χειραγώγησης του Τύπου.

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν προς Χάρι: «Ή φεύγουμε από το παλάτι ή… χωρίζουμε»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ