Μέγκαν προς Χάρι: «Ή φεύγουμε από το παλάτι ή… χωρίζουμε»!

Must Read

«Βόμβα» μεγατόνων  στα… θεμέλια του Μπάκιγχαμ έβαλε η Μέγκαν Μαρκλ, με το παραπάνω τελεσίγραφό της προς τον πρίγκιπα Χάρι!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και ακτιβίστρια από το Λος Άντζελες, η οποία από την ημέρα που μπήκε στη ζωή του… χαϊδεμένου γιου της -αδικοχαμένης- Λαίδης Ντι, είχε, ως φαίνεται, ένα πράγμα στο μυαλό της: να τον «ξεκολλήσει» από τη βασιλική οικογένεια, ανατρέποντας τα δεδομένα. Άλλωστε, τα γεγονότα, αν μη τι άλλο, μιλούν από μόνα τους.

Η όλη στάση της Μέγκαν Μαρκλ, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε δεκτή (όχι, πάντως, «μετά βαΐων και κλάδων») από τη βασιλική οικογένεια, φανέρωνε ότι δεν σκοπεύει να «υποκύψει» αγόγγυστα στο Βασιλικό Πρωτόκολλο. Και με κάθε της, σχεδόν, πράξη, όχι μόνο το επιβεβαίωνε, αλλά… υπογείως προετοίμαζε το έδαφος για το «σχίσμα».

Διόλου τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η φυγή τους από το παλάτι βαφτίστηκε από τον βρετανικό τύπο ως «Megxit», πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανείς «εκεί έξω» που να αμφιβάλλει πως η Μέγκαν κάνει ό,τι θέλει τον… δύσμοιρο τον Χάρι!

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, εξάλλου, ο Χάρι φέρεται να είναι πληγωμένος μετά την παραίτηση από τα βασιλικά του αξιώματα, με τη Μέγκαν να θεωρείται και «επίσημα» ο… ιθύνων νους πίσω από το Megxit.

Διχασμένος ο πρίγκιπας Χάρι

ΜΕΓΚΑΝ ΧΑΡΙ

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου «ο Χάρι εξακολουθεί να βασανίζεται στην ιδέα ενός μόνιμου διαλείμματος και ελπίζει να του δοθεί μερική ανάμειξη στα κοινά. Η δούκισσα του Σάσεξ, από την άλλη, είναι αποφασισμένη να φύγει, αφήνοντας τον σύζυγό της διχασμένο», αναφέρει μια πηγή στην εφημερίδα.

«Ο Harry είναι υπό έντονη πίεση και πρέπει να επιλέξει, είναι λυπηρό. Αγαπά τη βασίλισσα, αγαπά αυτή τη χώρα, αγαπά όλα τα στρατιωτικά του πράγματα. Νομίζω ότι θα “σπάσει” η καρδιά του πραγματικά εάν φύγει. Δε νομίζω πως είναι αυτό που πραγματικά θέλει», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Πάντως, ακόμη κι αν λάβουμε υπόψη ότι, σε ανύποπτο χρόνο, ο Χάρι είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ζήσει μια πιο απλή ζωή και πως πάντα θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει την οικογένειά του, είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι πως το Megxit προέκυψε, επειδή, κάποια στιγμή -σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του παλατιού- η Μέγκαν… πάτησε πόδι και του είπε σε έντονο ύφος «Ή φεύγουμε από το παλάτι ή… χωρίζουμε»!

Διαβάστε επίσης: Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την ευχή της και έδειξε την πόρτα σε Μέγκαν και Χάρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This