O νεαρότερος πιλότος στον κόσμο έχει ελληνικό δίπλωμα!

Must Read

Στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκε ο 18χρονος που έγινε ο νεότερος πιλότος εμπορικών πτήσεων στην ιστορία της Βρετανίας. O Σεθ βαν Μπικ από το Λονδίνο, όπως εκμυστηρεύτηκε στην «Daily Mail», ήθελε να γίνει πιλότος από την ηλικία των οκτώ ετών, καθώς ταξίδευε συχνά αεροπορικώς με τη μητέρα του.

Για να χρηματοδοτήσει το παιδικό όνειρό του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η μητέρα του πούλησε το σπίτι της και στα 16 του ο Μπικ πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις για να φοιτήσει στο ελληνικό κολέγιο Egnatia Aviation Training College. Τον Απρίλιο του 2018 ο Βαν Μπικ, που κατάγεται από τη Ζιμπάμπουε, ξεκίνησε τις δεκαοκτάμηνες σπουδές του στην Ελλάδα, ώστε να γίνει πιλότος.

Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα, έκανε πρακτική στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας πέντε φορές την εβδομάδα, πετώντας αρχικά μόνο μία ώρα και στη συνέχεια ακόμα και πέντε ώρες, συμπληρώνοντας συνολικά 150 ώρες πτήσης.

Πήρε το πτυχίο του ως πρώτος της τάξης του τον περασμένο Σεπτέμβριο και έναν μήνα αργότερα έλαβε την άδεια πιλότου από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας Αεροπορίας. Τώρα αναζητεί την πρώτη του δουλειά και ονειρεύεται να πιλοτάρει αεροπλάνα της British Airways.

Δείτε επίσης: Μέγκαν εναντίον… Μαρκλ: Ο (πατέρας) Τόμας Μαρκλ αντιμέτωπος με την κόρη του στο δικαστήριο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This