Ο Ερντογάν προαναγγέλλει αντίποινα στη Συρία με πυροβολικό και όλμους! – 35 Σύροι στρατιώτες νεκροί

Must Read

Αντίποινα για τις επιθέσεις εναντίον των δυνάμεών της στη βορειοδυτική συριακή επαρχία Ιντλίμπ προανήγγειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, αφού επιβεβαίωσε την είδηση ότι τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίσθηκαν σε βομβαρδισμό, που πραγματοποίησαν οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις.

Μάλιστα, τα αντίποινα άρχισαν ήδη, αφού, όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Ερντογάν, 30-35 στρατιώτες του Συριακού στρατού έπεσαν νεκροί κατά την απάντηση των τουρκικών δυνάμεων.

«Απαντήσαμε αναλόγως σ’ αυτές τις επιθέσεις και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο, είτε με το πυροβολικό είτε με τους όλμους μας. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μας για την ασφάλεια της χώρας μας, του λαού μας και των αδελφών μας στην Ιντλίμπ», δήλωσε σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

«Αυτοί που αμφισβητούν την αποφασιστικότητά μας θα καταλάβουν σύντομα πως έκαναν ένα σφάλμα», πρόσθεσε ο Ερντογάν, που κάλεσε τη Ρωσία να μην «εμποδίσει» την απάντηση της Άγκυρας! 

Δείτε επίσης: Α. Τσίπρας: «Εσείς που τα κάνατε μπάχαλο στα ποδοσφαιρικά, θα διαχειριστείτε τον Ερντογάν;»

Ο Ερντογάν έστειλε φρεγάτες στην Τρίπολη της Λιβύης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This