Εκτέλεσε τον καθηγητή σκοποβολής ύστερα από καβγά με το αγόρι της για να… καλμάρει

Must Read

Πάνω στον καθηγητή σκοποβολής εκτόνωσε 18χρονη Ουκρανή τα νεύρα που της είχε βγάλει το αγόρι της. Η Βερόνικα Μοτορίνα πυροβόλησε και σκότωσε τον 64χρονο Ιγκορ Σμολιάνινοφ για να… καλμάρει ύστερα από καβγά που είχε με τον σύντροφό της.

Η νεαρή από την πόλη Πολτάβα, σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, ζήλευε το αγόρι της και την Παρασκευή καβγάδισαν άγρια, διότι η Μοτορίνα υποπτευόταν ότι την είχε απατήσει. Αμέσως μετά η 18χρονη πήγε στον σκοπευτικό όμιλο Object 7.62 για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει, όπως παραδέχτηκε στην αστυνομία μετά τη σύλληψή της.

Για να διώξει το στρες, όπως είπε, έκανε αρκετές βολές με πιστόλι Glock και με αυτόματο όπλο AK-74. Στη συνέχεια ζήτησε από τον καθηγητή της να της φέρει ένα πιστόλι Margolin. Όταν το πήρε στα χέρια της, δεν το έστρεψε προς τους στόχους, αλλά σημάδεψε τον Σμολιάνινοφ και τράβηξε δύο φορές τη σκανδάλη.

Ο 64χρονος έπεσε νεκρός, χτυπημένος στην καρδιά και στο κεφάλι, ενώ η 18χρονη το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί μια ώρα αργότερα.

Η Μοτορίνα πήγαινε συχνά στον όμιλο, καθώς έκανε μαθήματα σκοποβολής υπό τις οδηγίες του Σμολιάνινοφ, με στόχο να ενταχθεί στον ουκρανικό στρατό. Αν και το αίτημά της απορρίφθηκε από τον στρατό, η 18χρονη δεν σταμάτησε να εκπαιδεύεται και έκανε βολές με διάφορους τύπους όπλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This