H 17 ημερών μαχήτρια που νίκησε τον κορωνοϊό (video)

Must Read

Η μικρότερη μαχήτρια που έχει καταγραφεί στα περιστατικά που προσβλήθηκαν και ανάρρωσαν είναι ένα κοριτσάκι 17 ημερών από την Κίνα!

Η μικρούλα μεταφέρθηκε στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Ουχάν την ημέρα που γεννήθηκε καθώς οι γιατροί εντόπισαν ότι είχε προβληθεί από κορωνοϊό.

Η Xiao Xiao, είχε σοβαρό πρόβλημα στο αναπνευστικό σύστημα και καρδιακές επιπλοκές σύμφωνα με τον Dr Zeng Lingkong, διευθυντή του νοσοκομείου, αλλά επειδή τα συμπτώματα δεν ήταν έντονα, οι γιατροί αποφάσισαν να μην της δώσουν αντιβιοτικά και την άφησαν να αναρρώσει μόνη της.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι η μικρή Xiao Xiao ανάρρωσε πλήρως και μεταφέρθηκε στο σπίτι της μετά από 16 ημέρες στην εντατική, ενώ τονίζουν μάλιστα ότι πήρε βάρος και αναπτύχθηκε φυσιολογικά!

Δείτε επίσης: Στους 11 οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ιταλία – 322 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This